-
Mauy
opisujcie co kto robil w szkole czy na wycieczkach
ja juz napisalem w watku o nauczycielach lazenie po pijaku na lekcje
do tego pamietam jak blazej wyrzucal krzesla z korytaa na 2 pietrze (to bylo w 1 klasie)
odpalanie gasnic to standard
chlastanie sie szklem i zyletkami na fizyce u spierz i pisanie krwia listow do kolezanki :)
co jeszcze??
-
Mauy
do tego pamietam jak blazej wyrzucal krzesla z korytarza na 2 pietrze (to bylo w 1 klasie)
tzn przez okno na dziedziniec -
Mauy
no i zajebiste jazdy na "fantastycznych" tygodniach kultury bylismy wtedy najpilniejszymi uczniami hahahaha
tzn w zwiazku z tym ze drzwi zamkniete i sie wyjsc nie dalo to wczesniej juz przynoslilsmy sobie w plecaczkach browarki i tepe marta przynosila gitare i robilismy po tych 3 lekcjach impreze w kiblu damskim i wychodzilismy zeszkoly ostatni (czasem to nawet kolo godziny 15) zygzakiem oczywiescie :)
-
♥S♥
Leżenie po pijaku na lekcji to nie było czasem na niemieckim u mojego ulubionego nauczyciela pod tytułem: Sylwia zostajesz po lekcji??? -
-
Mauy
aa tez a potem byla biologia
on to widzial odrazu ze jestesmy nawaleni i mowil "jak nastepnym razem przyjdzecie pijani to pojdziecie do dyrektorki" czy jakos tak a my za kazdym nastepnym razem mowilismy "ziendory panie profesosze" (znaczy sie belkotliwie :] )
-
o oł
kolega Kaganiec tak się nawalił na którymś z wyjazdów, że Generał zobaczywszy go leżącego w ubraniu w łóżku stwierdził, że tak być nie może...i go rozebrał...po czy zrobił foto którym terroryzował Kagańca że pokaze jego rodzicom... ponoć jednak zachował tę fotografię dla siebie:]] ...ciekawe po co buehehhe -
Anonim
za duzo ich bylo zeby wymieniac... ogolnie to co piatek o 15 bylem pijany w trupa i jaralem szlugi w autobusie, w strasznym tloku, oczywiscie po melanzu za sklepem/za szkola; ) -
Pandorella
na maturze:) na sali gimnastycznej..nie moglam sie doczekac herbatki tudziez kafki :)
i w koncu weszla Lange...i zaczela chdozic po ludziach i spisywac cos.
jak juz w koncu podeszla do mnie...a jak zwykle oczywiscie nie wiedzialam o co chodzi bo niedoslzyszalam co bylo lawke wczesniej...
to stwierdzilam ze sie nie zapytam o co chodzi pani Lange bo wszyscy sie ze mnie zawsze smiali ze ja nigdy nie wiem oco chdozi.ze jestem glucha i slepa:) wiec dosc upokorzen! jestem madra to sama sie domysle po co ta lange chdozi..no i podeszla i pyta:
"a ty kochanie?"
ja...: " ja poprosze herbate"
a Lange:" nie nie:) ktory temat piszesz?:) "
eeeeee ZONK :D -
satan claus
Oj było pare dobrych melanży ,ogólnie to szkołe pamiętam jak przez mgłe; ) ,co do kolegi kagana pamietam jak zemdlał u pielęgniarki po gibonie ,do dobrych akcyjek zaliczyłbym odmalowywanie korytarzy po tym jak dałem sie przyłapać z kredą (dzęki za pomoc ,wyszło gorzej niż było ,ale sie staraliśmy heh) ,wspinaczke po piorunochronie do klasy żeby szumowską ominąć ,kąpiel stawika w bajorze parkowym za browara i w h.. których teraz nie pamiętam. -
Pandorella
a ja bylam dosc grzeczna dziewcyznka :P
i nawet jak mnie Lerka w kiblu pryzlapala na szlugu to pottrafilam wyjasnic ze zamknelam sie tam z kolzeanka zeby obgadac jakas wazna sparwe;) -
satan claus
HEHE raz lerka złapała hyba ze 20 osób ,uśmiechnięta prowadzi wszystkich po słynne 5zl ,zanim sie obejrzała za jaj plecami była .....pustka:) -
Pandorella
ale ona mnie lubila :D
a jak na stodniowce bioderem zarzucala ulala
zreszta chyba wszyscy nauczyciele mnie lubili procz stachury i lenczewskiej...
zrsezta lenczewska przeszla sama siebie kiedy w 3 klasie zlamala noge wkostce w paru miejsach...we wlasnym kiblu :D
-
Henri Landru
-
Henri Landru
a co do pripalow to kolska byla grana po rozdaniu swiadectw po jakiejs durnej awanturze przy stawie... pjona chlopaki -
satan claus
Ale na leni byla zemsta straszna ,na jakiejs stodnowie absolwenci sie wbili do jej kanciapska i ......kolezka (nie powiem kto, nie ja niestety :) z biora odlal sie na cala klase hardcore:))) p.s. milej nauki deutscha mlodzi:D -
Pandorella
haha Lenczewska opowiadala o tym; )
za to Michas od paru lat ma zakaz wstepu na studniowki bo kiedys z ucxznami jak sobie popijal na studniowce i podeszly do niego Stachura i Kuzma i cos powiedzialy zeby sie ogarnal czy z enie wypada to powiedzial do nich :" spierdalajcie kurwy" :) -
o oł
-
satan claus
Jaś Michaś - dobry agent ,wieczny student ,mieszka jaszcze w akademiku? Też slyszalem o tej opcji .Raz na wyciczce w 2 kl. tak sie sprulem jakims "winem" ze dwoch kolezkow mnie ciagnelo za rece po blocie bez koszulki. Wczesniej wyskoczylem z kibla i nakrzyczalem na tokarska ze "i tak mnie kurwo nie zlapiesz" :))) -
o oł
Kozłowski na którymś z wyjazdów tak sie napruł, że chcąc wejść do nas do pokoju nie wcelował w drzwi i walnął głową w futrynę :]
A jednemu kolesiowi jak spał, koledzy wsadzili zapałki pomiędzy palce u stóp i podpalili ... dostał poparzenia chiba 2 stopnia... i poszedł sobie z naszej szkoły :] -
Pandorella
stana claus;)
Michas to ma nawet taka ksywe jak Ty.Majki:)
no tak.mieszka nadal w akademiku na jeolnkach.w tych domkach takich