Dobisz [1995]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mauy

opisujcie co kto robil w szkole czy na wycieczkach
    ja juz napisalem w watku o nauczycielach lazenie po pijaku na lekcje

do tego pamietam jak blazej wyrzucal krzesla z korytaa na 2 pietrze (to bylo w 1 klasie)

odpalanie gasnic to standard

chlastanie sie szklem i zyletkami na fizyce u spierz i pisanie krwia listow do kolezanki :)

co jeszcze??

• Mauy

do tego pamietam jak blazej wyrzucal krzesla z korytarza na 2 pietrze (to bylo w 1 klasie)

tzn przez okno na dziedziniec
  • Mauy

no i zajebiste jazdy na "fantastycznych" tygodniach kultury bylismy wtedy najpilniejszymi uczniami hahahaha
    tzn w zwiazku z tym ze drzwi zamkniete i sie wyjsc nie dalo to wczesniej juz przynoslilsmy sobie w plecaczkach browarki i tepe marta przynosila gitare i robilismy po tych 3 lekcjach impreze w kiblu damskim i wychodzilismy zeszkoly ostatni (czasem to nawet kolo godziny 15) zygzakiem oczywiescie :)
  • ♥S♥

Leżenie po pijaku na lekcji to nie było czasem na niemieckim u mojego ulubionego nauczyciela pod tytułem: Sylwia zostajesz po lekcji???
  • Mauy

aa tez a potem byla biologia
    on to widzial odrazu ze jestesmy nawaleni i mowil "jak nastepnym razem przyjdzecie pijani to pojdziecie do dyrektorki" czy jakos tak a my za kazdym nastepnym razem mowilismy "ziendory panie profesosze" (znaczy sie belkotliwie :] )
  • o oł

kolega Kaganiec tak się nawalił na którymś z wyjazdów, że Generał zobaczywszy go leżącego w ubraniu w łóżku stwierdził, że tak być nie może...i go rozebrał...po czy zrobił foto którym terroryzował Kagańca że pokaze jego rodzicom... ponoć jednak zachował tę fotografię dla siebie:]] ...ciekawe po co buehehhe
  • Anonim

za duzo ich bylo zeby wymieniac... ogolnie to co piatek o 15 bylem pijany w trupa i jaralem szlugi w autobusie, w strasznym tloku, oczywiscie po melanzu za sklepem/za szkola; )
  • Pandorella

na maturze:) na sali gimnastycznej..nie moglam sie doczekac herbatki tudziez kafki :)

i w koncu weszla Lange...i zaczela chdozic po ludziach i spisywac cos.
    jak juz w koncu podeszla do mnie...a jak zwykle oczywiscie nie wiedzialam o co chodzi bo niedoslzyszalam co bylo lawke wczesniej...
    to stwierdzilam ze sie nie zapytam o co chodzi pani Lange bo wszyscy sie ze mnie zawsze smiali ze ja nigdy nie wiem oco chdozi.ze jestem glucha i slepa:) wiec dosc upokorzen! jestem madra to sama sie domysle po co ta lange chdozi..no i podeszla i pyta:

"a ty kochanie?"

ja...: " ja poprosze herbate"

a Lange:" nie nie:) ktory temat piszesz?:) "

eeeeee ZONK :D
  • satan claus

Oj było pare dobrych melanży ,ogólnie to szkołe pamiętam jak przez mgłe; ) ,co do kolegi kagana pamietam jak zemdlał u pielęgniarki po gibonie ,do dobrych akcyjek zaliczyłbym odmalowywanie korytarzy po tym jak dałem sie przyłapać z kredą (dzęki za pomoc ,wyszło gorzej niż było ,ale sie staraliśmy heh) ,wspinaczke po piorunochronie do klasy żeby szumowską ominąć ,kąpiel stawika w bajorze parkowym za browara i w h.. których teraz nie pamiętam.
  • Pandorella

a ja bylam dosc grzeczna dziewcyznka :P

i nawet jak mnie Lerka w kiblu pryzlapala na szlugu to pottrafilam wyjasnic ze zamknelam sie tam z kolzeanka zeby obgadac jakas wazna sparwe;)
  • satan claus

HEHE raz lerka złapała hyba ze 20 osób ,uśmiechnięta prowadzi wszystkich po słynne 5zl ,zanim sie obejrzała za jaj plecami była .....pustka:)
  • Pandorella

ale ona mnie lubila :D
    a jak na stodniowce bioderem zarzucala ulala

zreszta chyba wszyscy nauczyciele mnie lubili procz stachury i lenczewskiej...

zrsezta lenczewska przeszla sama siebie kiedy w 3 klasie zlamala noge wkostce w paru miejsach...we wlasnym kiblu :D

• Henri Landru

o stachura, ja ja lubilem, ona mnie nie :)
  • Henri Landru

a co do pripalow to kolska byla grana po rozdaniu swiadectw po jakiejs durnej awanturze przy stawie... pjona chlopaki
  • satan claus

Ale na leni byla zemsta straszna ,na jakiejs stodnowie absolwenci sie wbili do jej kanciapska i ......kolezka (nie powiem kto, nie ja niestety :) z biora odlal sie na cala klase hardcore:))) p.s. milej nauki deutscha mlodzi:D
  • Pandorella

haha Lenczewska opowiadala o tym; )

za to Michas od paru lat ma zakaz wstepu na studniowki bo kiedys z ucxznami jak sobie popijal na studniowce i podeszly do niego Stachura i Kuzma i cos powiedzialy zeby sie ogarnal czy z enie wypada to powiedzial do nich :" spierdalajcie kurwy" :)
  • o oł

ROTFL :]]]]] Michaś Mistrz Ciętej Riposty :]]]
  • satan claus

Jaś Michaś - dobry agent ,wieczny student ,mieszka jaszcze w akademiku? Też slyszalem o tej opcji .Raz na wyciczce w 2 kl. tak sie sprulem jakims "winem" ze dwoch kolezkow mnie ciagnelo za rece po blocie bez koszulki. Wczesniej wyskoczylem z kibla i nakrzyczalem na tokarska ze "i tak mnie kurwo nie zlapiesz" :)))
  • o oł

Kozłowski na którymś z wyjazdów tak sie napruł, że chcąc wejść do nas do pokoju nie wcelował w drzwi i walnął głową w futrynę :]

A jednemu kolesiowi jak spał, koledzy wsadzili zapałki pomiędzy palce u stóp i podpalili ... dostał poparzenia chiba 2 stopnia... i poszedł sobie z naszej szkoły :]
  • Pandorella

stana claus;)

Michas to ma nawet taka ksywe jak Ty.Majki:)

no tak.mieszka nadal w akademiku na jeolnkach.w tych domkach takich
| |

XLIV L.O. im. Antoniego Dobiszewskiego w Warszawie, czyli po prostu DOBISZ :) Zapraszamy wszystki...

XLIV Liceum Ogólnokształcące im. Antoniego Dobiszewskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)