Dobisz [1995]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

dobra, skoro juz padaja pomysly, zeby sie spotkac na piwko na morskim w roznych terminach, to ja rzucam ten- 21.03 (to chyba dzien wagarowicza nie? nie za bardzo pamietam bo zawsze robilem sobie tydzien wagarowicza, :) ).
    co wy na to? miejsce mamy, date tez?
  • Anonim

to jeszcze godzine ustalmy...
  • Anonim

spoko.ale ja po pracy..o 1530 moglabym byc :P
  • Grono.Net

ja zwykle koncze o 18 prace wiec u mnie przedzial godzin jest wezszy; ).
  • Anonim

ja na 15 musze oddac prace, wiec od 1530 giiyyyt
  • Anonim

ale Urban od 18ej moze :/
    a jak reszta chetnych?
  • adso

ja tam moge od samego rana nie pójde do szkoły i tak mi sie już nie chce do niej chodzić od pewnego czasu ale15.30 malyna
    urban dobije na przystań prymcia później; P
  • Anonim

hehe jak tak dalej pojdzie z ta ustawka to spotkamy sie w takim gronie jak codziennie plus Urban :) halo halo kto jeszcze kto jeszcze!!!
  • Anonim

moze ja bym wpadu na wiosennego gebelsa....jakbyscie jeszcze bzynia namówili na spotkanie to by byuo cacuszko ... bo go 3 lata nie widziauem....

pzdr
  • Anonim

oooo :) siemano.sadze,ze bzyka bez problemu sie wyciagnie.piwo na lawce to jego specjalnosc :D
  • Anonim

swoja droga...fajna bandana :D
  • Anonim

swoja droga...fajna bandana :D
  • Anonim

w takem razie ja sie piszeu wsteupnie na 15.30...ale mogeu sie dostosowac do ewentualnych zmian.....

pzdr
  • Anonim

oj szykuje sie uczta z chmielem, czekolada i ziolami :)
  • satan claus

:) zajebiscie ,ja sie jakos ogarne na 15:30 ,mozecie na mnie liczyc :)
  • Anonim

W sumie możnaby na chwile wpaść :D acz zwyczajem mym w tym dniu są Pola i tam spędze większość czasu, ale kto mi zabroni wpaść na morskie na jednego no góra pięć browarków?? :P:P:P
  • Grono.Net

spoko ja dojde pozniej, ale szybciutko dobije do waszej ilosci; ). juz kupilem bilet.
  • Anonim

jaki bilet??
  • Grono.Net

w gory. nad morskie oko; )
  • Aleksandra

oki, to 21 III, ale umówmy się po 17tej bo pracuję i czuję się zdyskryminowana :-/
| |

XLIV L.O. im. Antoniego Dobiszewskiego w Warszawie, czyli po prostu DOBISZ :) Zapraszamy wszystki...

XLIV Liceum Ogólnokształcące im. Antoniego Dobiszewskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)