-
Anonim
dobra, skoro juz padaja pomysly, zeby sie spotkac na piwko na morskim w roznych terminach, to ja rzucam ten- 21.03 (to chyba dzien wagarowicza nie? nie za bardzo pamietam bo zawsze robilem sobie tydzien wagarowicza, :) ).
co wy na to? miejsce mamy, date tez? -
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
ja zwykle koncze o 18 prace wiec u mnie przedzial godzin jest wezszy; ). -
-
Anonim
-
Anonim
-
adso
ja tam moge od samego rana nie pójde do szkoły i tak mi sie już nie chce do niej chodzić od pewnego czasu ale15.30 malyna
urban dobije na przystań prymcia później; P -
Anonim
hehe jak tak dalej pojdzie z ta ustawka to spotkamy sie w takim gronie jak codziennie plus Urban :) halo halo kto jeszcze kto jeszcze!!! -
Anonim
moze ja bym wpadu na wiosennego gebelsa....jakbyscie jeszcze bzynia namówili na spotkanie to by byuo cacuszko ... bo go 3 lata nie widziauem....
pzdr -
Anonim
oooo :) siemano.sadze,ze bzyka bez problemu sie wyciagnie.piwo na lawce to jego specjalnosc :D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
w takem razie ja sie piszeu wsteupnie na 15.30...ale mogeu sie dostosowac do ewentualnych zmian.....
pzdr -
Anonim
-
satan claus
:) zajebiscie ,ja sie jakos ogarne na 15:30 ,mozecie na mnie liczyc :) -
Anonim
W sumie możnaby na chwile wpaść :D acz zwyczajem mym w tym dniu są Pola i tam spędze większość czasu, ale kto mi zabroni wpaść na morskie na jednego no góra pięć browarków?? :P:P:P -
Grono.Net
spoko ja dojde pozniej, ale szybciutko dobije do waszej ilosci; ). juz kupilem bilet. -
Anonim
-
Grono.Net
-
Aleksandra
oki, to 21 III, ale umówmy się po 17tej bo pracuję i czuję się zdyskryminowana :-/