-
Anonim
Prosze o opinie TUTAJ !
Tylko nie piszcie, ze bylo chujowo, bo sie ktos nie dostal; )
Bylo wiadomo, ze bedzie ciezko z wejsciami.
Na przyklad Hubert mial do wyboru kupic wodeczke, albo wejsc na impreze :)
No coz... -
hubert
HA i tu się mylisz :). powody mego spóźnienia nie były aż tak prozaiczne; >. -
Anonim
buahahahaha było ekstra super kiedy nastepna bo tym razem chce wejsc hahahaha :) -
Anonim
-
-
hubert
A sorry za dwa posty,
jednakowoż myślę że impreza się udała - słyszałem opinie paru osób...
Bo jeśli chodzi o mnie to nie dla mnie takie imprezy, i ta ochrona taka nie miła ]:-> -
hubert
-
Anonim
-
Anonim
Martuś :)
o 21:30 przestali wpuszczac.
jedyna nadzieja byla w tym, ze jak ktos wyjdzie, to kilka osob moze wejsc.
Wiecie co mnie zafascynowalo?
Jak witalem niektore dziewczyny slowami:
"Prosze okazac dowod osobisty i warszawska karte miejska" to nie wszystkie pokazywaly dowod, ale wszystkie jakos chetnie wyskakiwaly z karty miejskiej.
I zaznaczam, ze tylko jedna zajarzyła, że sie z niej zgrywam.... -
tokar
Ale było ssuper! Sorry Hubert.. moze niepotrzebnie dawałem ci browca pijaku... Skończyłes jak przystało na prawdziwego menela.. :D -
Anonim
-
Anonim
Mi tam sie podobala kolejka o 20 az do marszalkowskiej:p/ale ogolnie impreza extra kiedy kolejna:d bo ludzie jzu sie pytaja -
michał
hubert jak sie wychodzilo w asyscie milych panow z klubu :PPP
impreza byla fajna moze troche za duzo przypalow i przypadjkowcyh ludzi a tak to bylo spoko;] -
*Żanecia*
Popieram opinie że było super :) mam nadzieje ze nasza szkoła jeszcze się z raz postara i zrobi taka imprezkę albo jeszcze lepszą:P -
Anonim
no przyznaję że impreza spoko, wogólę nie miałbym większych zastrzeżeń gdyby nie ta jebana ochrona i ich pojebane teksty:[ -
Anonim
-
Anonim
echh ale jak kurwa wychodzi 10 osób to mogli by wpuścić 2, a nie ja jestem na liście wpisany jako Zamkowski + 1 przychodzę na imprezę ze znajomą, mnie wpuszcza a jej nie,:/ no już jedna osoba by mu róznicy nie zrobiła, szczególnie że ja jestem być może jednym z przyszłych organizatorów takich imprez:P -
Anonim
hehe no coz tak bywa ja tez mialem wejsc z jedna osoba i co ja wlazlem :/ -
Anonim
-
Anonim
-
Salwer
zamek tylko nie za często.
Mi się osobiście podobało tylko wg mnie mogliśmy się umówić z ochroną na jakąś selekcję, tzn gości którzy nie przyszli się bawić tylko nawalić i pobić nie wpuszczamy :/