-
Anonim
Sluchajcie, zeby to wypaliło - musi być dużo pomysłów. Nawet jeśli to by wymagało jakiś (nieporażających) funduszy - to też do załatwienia.
Czy ktos ma jakies pomysly ?! -
Grono.Net
-
アグニェシカ
-
Anonim
-
-
アグニェシカ
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
no ekipa też już zaczyna się robić więc balety czas zacząć :)
a właśnie kiedy jest ten tydzień kultury??? -
アグニェシカ
-
アグニェシカ
-
buger
Moja klasa miała zrobić turniej csa :P ale taki, w którym nagrodą jest prestiż, duma i poczucie satysfakcji to coś mi się zdaje, że nie wypali :P -
Anonim
człowieku "prestiż, duma i poczucie satysfakcji" o czym ty mowisz wez piątaka wpisowego a potem kup za zebrana forse skrzynke browaru dla zwyciscy!!!
to jest dopiero organizacja -
buger
tia... ^^ Wtedy to by czasu nie starczyło bo by tylu chętnych było :D :P, a wiecie może jak to było np. w zeszłym roku ? bo cuś tam słyszałem ale nigdy nic konkretnego :P -
Anonim
-
Grono.Net
bylo cos organizowal to Malisz. znalezli sie sponsorzy i byly calkiem fajne nagrody. jakies tam myszki, glosniki czy cos. pogadaj z nim moze czegos ciekawego sie dowiesz
ale chyba juz lepiej ta skrzynke browarow -
Anonim
-
Anonim
pamiętam, ze rok temu wparowały hostessy i kazdemu graczowi wręczyły po RedBullu, był miły akcent, ale browarek by był lepszy :D:D -
buger
-
Anonim
raczej go w szkole nie znajdziesz bo 2 lata temu skonczyl...sprobuj na gg zagadac. szukaj pod nickiem rhesusson