-
Natkers
Bo BOOGIE pozwolił :3.
więc panie, panowie i inne stworzenia Flash Mob'ów znacie reguły. Tak źle, tu dobrze. -
-
Natkers
-
Anonim
Co myślicie o zrobieniu czegoś 'spontanicznego' jak to:
http://www.youtube.com/watch?v=dkYZ...
niekoniecznie w centrum handlowym :D
Jak na mnie wyszło świetnie, problem jedyny jaki widze to ogarniecie z 5-10 ludzi z eee umiejetnosciami wokalnymi; )
Co sądzicie?
zarzuciłem taki wątek na forach FM, ale wrzuce też tu xD jak myślicie jest do zrobienia? -
-
-
Natkers
-
-
marcin.
ja bym chętnie się udzielił.
umiem czysto śpiewać. :P
w końcu jestem po szkole muzycznej. :D -
Natkers
-
Anonim
-
-
Kudłaty
i jeszcze raczej żaden ochroniarz i ekspedientka się nie przyłączy :P -
Anonim
-
Kamyk
-
Natkers
napewno mamy jakiegoś zdolnego uczestnika co scenariusz napisze.
ale za to trzeba by się za to zabrać jakiś czas, jak już będzie jakaś zgrana grupa. -
Anonim
-
Anonim
Moje drogie misie ja jestem wokalno - teatralny, mogę przygotować scenariusz i prowadzić próby. Bardzo chętnie przyjmę propozycje scenariuszy i znajdę kogoś muzycznego, najlepiej po szkole z możliwością nagrania podkładu :) -
Anonim
Swietny pomysł! :) Jak coś to ja się deklaruje z koleżanką, obie śpiewać trochę umiemy (ostatni rok szkoły muzycznej, czyli prawie tak jak kolega wyżej :P). -
Anonim
Wcale nie musimy robić takiem meaga akcji, z zaangażowaniem centra handlowego - zgody współprace etc. możemy zrobic to happeningowo na ulicy :) i to były by dobre. No to już na 100% jesteśmy:
Mary i twoja koleżanka
ja i moja znajoma
kto się zgłasza jeszcze...
tylko tak jak pisałem wyżej dobre chęci przy tej akcji nie wystarczą, niezbędne doświadczenie wokalno-muzyczne -
Anonim
wiesz ja bym to zrobił w zt bo jak dzis byłem z wizytą w zarządzie zt to zauwazyłem ze są przychylni takim akcją... w koncu to dla nich promocja jest
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne