- 1
- 2
-
Anonim
Jutro od 19:00 do 20:00 będę w Złotych Tarasach przy fontannie czekał na chętnych, którzy chcą się podjąć rozwieszania plakatów FRESHMOBOWYCH!!! Mam do rozdania prawie 100 plakatów!!! -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Natkers
-
marcin.
mam pewne wątpliwości czy to czasem nie jest niezgodne z prawem takie rozwieszanie plakatów. :P
a poza tym ja nie wezmę, bo o tej porze muszę być w domu. "uroki" mieszkania 15 km od warszawy :P -
Nie, nie jest:) wieszajcie gdzie się da(słupy i tablice ogłoszeniowe, nie PRZYBIJAĆ I "TAKEROWAĆ" do drzew, bo się miejska przyczepi), ja już mam i je powieszę w szkole i rozdam znajomym:)
P.s(nie wiem jak sie to pisze:P)
jak wieszacie, to dopiszcie adres stronki na plakacie:) -
B.
>Natkers ! napisała:
>ja i Wu. też - 5 poprosimy
Wieszasz u nas w szkole czy mam też wziąć ? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
będę od 19 do 20 ale jakby co, jakby ktoś miał być chwile później czy coś to mój kom to 604197591 -
Natkers
będzie w szkole; ) przyjde sama, Wu nie może :<
pędem po pokazie szkloły, lecę do was moi mili -
B.
-
Krukon
kurde akurat dziś nie mogę pojechać odebrać :/ jakikolwiek inny termin, to bym z 5-10 wziął? :P -
Anonim
mała zmiana planów, plakaty ja będe rozdawać dziś godzina nie zmieniona -
Wu.
ja nie dam rady przyjść :<
ale Natkers za mnie przybędzie i weźmie :> -
Anonim
-
Anonim
Zapraszamy, własnie siedzimy w ZT przy fontannie przy Ice Cream Cafe, (3 osoby z komputerem, tak dla rozpoznania; ), jesteśmy jeszcze 40 minut!!! mamy 100 plakatów do rozdania -
B.
Łukasz szkoda że telefonu nie odbierasz :P Zostaw 3-4 ( lub więcej) dla mnie to jutro się stykniemy -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne