-
Anonim
Słuchajcie mam dla Wszystkich wiadomość, meeeeeega smutną, siedzę właśnie w domu i się wkur#$@#$@. Dzwonili do mnie z Biura Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego Miasta Stołecznego Warszawy z odpowiedzią na wiadomość, którą im wczoraj wysłałem, w sprawie freshmoba. Otóż Pani Dyrektor stwierdziła, że akcja może być odebrana przez przypadkowych widzów jako atak terrorystyczny i może wywołać panikę, a Ona nie może na to pozwolić. W związku z tym jestem zmuszony odwołać akcję, Play został już o tym fakcie poinformowany, próbują coś wywalczyć z biurem, ale na chwilę obecną akcja jest odwołana i nie jest to prima aprillisowy żart, w załączniku pismo z biura, którego skan przesłali mi na emaila...; ( -
marcin.
eerrmm...... prima aprilis? :D
a jeśli nie..
nie można zrobić bez masek i fartuchów....? -
Nie, niestety nie można... Do It 4 Fun będzie negocjowało z BZK... Bez paniki :) DAMY RADE !!
-
רְפָאֵל
zawsze tak jest...
nawet w dzieciństwie lepiej było nie pytać rodziców i dostać opieprz niż spytać i nic fajnego nie zrobić; P -
-
marcin.
a mi się nadal jednak wydaje że to tylko żart prima aprilisowy. kurdę :D -
Anonim
-
Anonim
no w koncu moge to napisac :D
PRIMA APRILIS
ci co byli bardziej ciekawscy weszli na strone a tam piękny napis Dzis jest 1.04 :) -
marcin.
:D
wpadłem na to ok. 17:50. :P
i jeszcze to że Freju nie przestał się kłócić z Marosławem na FM Warszawa.. :P
i te byki na "liście" :D -
Mateeło
Ufffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffff fffffff......!
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne