-
Anonim
Już 8 maja (piątek) 2009 roku o godzinie 17:30 na Dziedzińcu Uniwersytetu Warszawskiego rozpocznie się
SILENT RAVE PARTY
vel
CICHA IMPREZKA
fantastyczna, kolorowa i niezapomniana akcja happeningowa
o co chodzi
zabierasz ze sobą swój odtwarzacz muzyki - komórkę, MP3, iPoda, tudzież inne ustrojstwo do puszczania muzyki, podpinasz słuchawki,
przebierasz się jak na najbardziej wystrzałową, kolorową, wręcz karnawałową imprezę (peruki, oldschoolowe ciuchy i co tylko przyjdzie Ci do głowy)
przychodzisz na Dziedziniec UW (mapka)
o 17:30, 8 maja 2009 roku właczasz muzę i zaczynasz tańczyć do niej tańczyć
rozglądasz się, a wokół Ciebie setki osób robiących to samo!!!
MEGA IMPREZA SIĘ NAKRĘCA
od 14:00 ze sceny juwenalijnej lecą odgłosy muzyki artystów występujących tego dnia, o 17:30 zapada cisza, cisza na SILENT RAVE PARTY, a od 18:00 do 24:00 znów zapanują koncerty super wykonawców
ZAPRASZAM WSZYSTKICH!!! ZABIERZCIE RODZICÓW, RODZEŃSTWO, DZIADKÓW, CIOCIE, WUJKÓW I SĄSIADÓW
DO IT 4 FUN
-
-
~*Kaziutka*~
-
Anonim
-
-
רְפָאֵל
To może umówcie się konkretnie na jakąś wspólną stację radiową...
powinna być jakaś pasująca tematycznie do akcji; ]
? -
Anonim
stacja radiowa na odtwarzaczach muzyki hmmm ciekawe ehhehe, właśnie oto chodzi, żeby każdy słuchał co innego, bo wtedy będą ludzie tańczyć w innych stylach ,rytmie, etc. i będzie maga śmiechowo, a słuchanie jednoego kawałka, wykonywanie jednakowych poleceń już wkrótce na MP3 Experiment :) -
c
-
Kamyk
-
Anonim
-
Natkers
-
Anonim
-
fronczek
>لوقا napisał
>Pomożemy sobie na wzajem Nat?; >
uwazaj! ona gryzie!
na fmie bede.;)
eej, od kiedy sie zaczynaja juwenalia wlasnie?;> -
Anonim
-
Natkers
no ugryzłam, przyznaje się! ale to było tak przyjacielsko, bo Cię lubię, a Ty z wrzaskiem, że mocno i mi oddałeś z większą siłą ._. no to co miałam zrobić?! hm?!
pomożemy Łukasz, pomożemy :> i nie kłam! nie miałeś ISO 1600 ._. nie wierzę Ci, tak się nie da. ziarno jest.. -
Anonim
wezmę lapka na ten cichy taniec, porobię fotki z 1600 i Ci pokażę na miejscu, ok? Bo mi się dane zdjęcia nie wyświetlają -
Anonim
>Cookie Monster napisała:
>Hoho, nie może mnie zabraknąć :P Mimo że tańczyć nie
>umiem haha :D
Ja też nie, to możemy się zgrać. :p -
Anonim
-
Anonim
>ƃuıʞıʌ napisał
>eej, od kiedy sie zaczynaja juwenalia wlasnie?;>
8 maja o 14:00 - Juwenalia UW, bo inne uczelnie mają kiedyindziej -
Anonim