Do It 4 Fun! [366]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Już 24 października 2009 roku o godzinie 15:00 na Patelni (placu przy wyjściu z Metra Centrum w Warszawie) odbędzie się nie zapomniany koncert.

Otóż Gracjan Roztocki, wspaniała gwiazda internetowego show biznesu wcieli się w rolę dyrygenta i pokieruje orkiestrą Graj Na Byle Czym, która wykona utwór Sto Lat!!!

Każdy z Was może zostać członkiem tejże orkiestry, wystarczy, że 25 października 2009 roku kilka chwil przed godziną 15:00 pojawicie się na Patelni i będziecie w posiadaniu jakiegoś absurdalnego instrumentu. Można latać, pływać i jeździć na Byle Czym, można więc również grać na Byle Czym (garnku, muszli klozetowej, kołpaku, znaku drogowym, etc.)!!!

O godzinie 15:00 na tarasie nad Patelnią pojawi się Gracjan, który swoją batutą poprowadzi Was do odegrania i odśpiewania utworu Sto Lat. Będziemy obchodzić urodziny portalu patrz.pl, który kończy niebawem 4 lata.

Impreza realizowana jest przez grupę DoIt4Fun.pl i telewizję internetową PinoTv.pl
  • ◊Бонцки◊

relacja video obecna jak zawsze!
  • Anonim

Mnie nie będzie, mam akredytacje na http://www.mtmoto.com/

Podobnie jak lutrix
  • Anonim

nie wiem jak ty ale ja będe tu i tu
  • Anonim

Najwyżej maxiakowi zostawimy all do roboty :D
  • BOOGIE

Raczej wpadnę
  • c

Zapewne będę
  • Anonim

Myślę, że nie potrzeba nam 2 Gracjanów
  • c

>Ukasz napisał
    >Myślę, że nie potrzeba nam 2 Gracjanów

Hahaha, dobre; ]
  • ◊Бонцки◊

boogie, nie lanś się zdjeciami z PGA.:D
  • Sebol

W związku z ciągle powiększającym się zainteresowaniem działaniami grupy doit4fun i napływającymi ciągle pytaniami z każdej strony postanowiliśmy uruchomić skrzynkę pocztową, na którą możecie kierować swoje pytania, pomysły oraz propozycję.
    Serdecznie zapraszamy

pytania@doit4fun.pl
  • maciek

wezmę werbel
  • marcin.

mnie nie będzie. buehehe.
  • Anonim

wezmę moją mega, elo rozstrojoną, przedwieczną, półgrającą harmonię :D
  • Anonim

• Sebol

| |

Nasza strona: http://www.doit4fun.pl Do It 4 Fun powstało na początku lutego 2009 roku z pomysłu Marcin...

Fotki

Miejsca grona (1)