-
Już prawie miesiąc od Świąt, a ja wciąż pamiętam, że Mikołaj nie przyniósł mi tego, o co prosiłem!!!
Chciałem dostać Audi RS8, Xbox'a 360, nowe narty i iMac'a, a ten DRAŃ przynósł mi skarpetki, dyzodorant, czekoledę, płyte Justina Bibera i kubek termiczny!!!
...
Mam go dość, ale wiecie co, dostałem informację, ze 29 stycznia pojawi się w Warszawie, ponoć przyjeżdża odwiedzić jakąś nigrzeczną dziewczynkę...
Plotka głosi, że będzie go można spotkać około godziny 14:00, na Marszałkowskiej na wysokości TK Maxx (mapka w załączniku i na stronie doit4fun.pl).
Jeżeli Wam też przyniósł kiepski prezent, albo zwyczajnie nie przepadacie za tym DRANIEM w czerwonym wdzianku, pojawcie się 29 stycznia we wskazanym miejscu i zaczajcie się na tego KRASNALA!
Jak go tylko zobaczymy zaczynamy pościg, wykrzykujemy "Mikołaju ja tego nie chciałem!", "Ty draniu, miałeść przynieść mi coś innego!", "Żądam nowych prezentów!", "Jesteś oszust i hochsztapler!" i inne slogany w tym stylu (z wyłącznieniem niecenzuralnych). Odgrywamy pościg za największym DRANIEM w historii!!!
Przypuszczam, że i tak go nie dorwiemy (tak gonicie, żeby nie dogonić; p), w końcu ma magiczne moce, ale pokażmy mu jacy jesteśmy niezadowoleni :)
P.S. Trasa pościgu na mapce. W miejscu finałowym, ktoś pokaże inny kierunek niż ten, w którym pobiegł Mikołaj, zbaczamy z trasy pościgu i gdy sie "zorientujemy", że zgubilismy trop CZERWONEGO, rozchodzimy się, każdy w swoją stronę!
P.S.2 ZABIERZCIE ZNAJOMYCH!!!
P.S.3 Nie zabierajcie kamer i aparatów, ekipa DoIt4Fun udokumentuje wyradzenie. Nie psujcie klimatu akcji!!!
P.S.4 Zapisujcie się do listy mailingowej na naszej stronie http://www.doit4fun.pl - w ten sposób najszybciej otrzymacie zdjęcia i film, po akcji!!! -
Anonim
Przypominamy o naszej jutrzejszej akcji C4tch the B4st4rd
Data: 29.01.2011 Godzina: 14:00 Miejsce: Róg Chmielnej i Marszałkowskiej (przy TK Maxx) Gonimy mikołaja co nam to złe prezenty przyniósł; ) więcej info na naszej stronie doit4fun.pl. Rozumiem ze wpadacie?
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne