-
Weronika
-
Kicha
-
*Purple tear*
-Zrobimy to?
-No ale co?
-No wiesz!
-AAaaa
-No więc zrobimy ??
-Ale co?? -
Joasia :)
-
-
♠ Jasiek♠
"kurwa, na tej ulicy jest tylu czarnych, że możnaby było nagrać tarzana"
American Gangser. 2007r. -
Bryzeida
-
Anonim
No to co pingwineczki idziemy na małe "Bara-Bara" Tekscior z "Happy Fet Tupot Małych stóp" Bajka da dzieci i taki tekst; D
-
marcin żelipapą
-Szefie, a co ja mam robić?
-Ty się uśmiechaj ja lodzio miodzio.
Madagaskar -
marcin żelipapą
-
M.Art
Osioł:uuu stary, Ty uprzedzaj zanim popuścisz, ja tu się cieszę górskim powietrzem!
Shrek: <wącha> to siarka
Osioł: taaa... siarka.... SIARKA PRZY TYM TO PERFUMA!
Adaś Miauczyński: Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi
(dzień świra)
Melman: Chyba powoli udam się... <zzzzzzz>
Marty: Jakby coś, to będę tutaj- w tej lepszej części wyspy i będę się tu świetnie bawił
Alex: To nie jest lepsza część wyspy. TO jest lepsza część wyspy. Ha! Jak ja kocham tą część- to jest dopiero część! I to my będziemy się świetnie bawić licząc na powrót do domu, w oczekiwaniu na ratunek!
-
Wilczunio
" -Tato chce założyć wytwórnie płytową
-może jeszcze kurwa załóż hodowlę jedwabników"
-
Anonim
"Zebraliśmy się tutaj, aby przybić ci flaki do masztu!!!"
"Piraci z Karaibów: Na krańcu świata" -
Gosiula
-
Anonim
"Dobra! To ch*j ci w d*pę, stary! Ja tu na deszczu, wilki jakieś! Przyrzekaliśmy sobie ten film od lat, ale jak nie, to nie!"
– Jak to „to, ten”?! Chcesz powiedzieć, że ten obiekt znajduje się w zasięgu mojego wzroku? Pokaż no to palcem, bo chciałbym uwierzyć, że śnię.
– No to.
– To?! Co to jest?!
– Jak to co? Las.
– Możesz mi powiedzieć, po ch*j mi las?
– Jak to po ch*j? W scenopisie pisze, że las jest, napisane...
– W scenopisie? Znajdź mi to w scenopisie.
– Proszę: „Kiedy wjechali na wyniosłość drogi, oczom ich ukazał się las”.
– Przewróć stronę.
– O, k*rwa...
– Czytaj!
– „... oczom ich ukazał się las... krzyży”.
"No i co, ty w mordę pier*olony bambusie, co ty? W ch*ja
lecisz ze mną czy się z własnym ku*asem na łby zamieniłeś? Ja się właśnie, k*rwa, pytam co! Że się z tym tak brandzlujesz! Wiem! Załatw to dzisiaj, nie jutro. I nie jeb się z tym tyle, bo się pochlastać można. No, cześć. I trzymaj się ramy, to się nie posramy. Do it, bo inaczej urwę ci ryja"
Nic śmiesznego, polski film fabularny z 1995 roku w reżyserii Marka Koterskiego -
Janek.
-
Anonim
-
Michał
Shrek 2:
"O Jezusie słodki, Matko Wszechmogąca - rozmiękam... ROZMIĘKAAAAM!!!!" - Osioł, jak coś :P
Prawdziwe Kłamstwa:
"-Czy jest coś co chciałbym nam powiedzieć
-Tak. Zaraz Cię zabiję.
-Naprawdę? A jak to zrobisz?
-Najpierw posłuże się Tobą jako żywą tarczą, potem wezmę jedno z Twoich narzędzi i zabije tego gościa, o tam, a na koniec skręcę Ci kark." - rozbrajająca szczerość :P -
śkiewiczmonikao
-
Robert
"Grucha.... czy ty widzisz co to zarcie robi ci z mozgu?? Nie widzisz nic poza kawalkiem tego pierdo****** ziemniaka... ide do kibla, bo jak nato patrze to mi sie rzygac chce..."
Chlopaki nie placza -
Wilczunio
"-Dzień dobry my po pana wątrobę
-Ale ja jeszcze żyje!
-spokojnie tego jeszcze nikt nie przeżył"
"Sens Życia-Monty Python"