-
Anonim
podstawówka :)
"uczniowie na lekcji techniki rzucają się jajkami i pomidorami " :) -
=Blauten=
-
achtung
-
Ola
-
-
Anonim
-
Dżesa
-
ida daria.
zabrał koledze jajka i wyrzucił przez okno krzycąc wolność dla kurczaków. -
Anonim
"Klasa lata po klasie i nie zwraca uwagi na moje uwagi" <- pan od techniki na moja klase, huhu ale to jeszcze w podstawowce bylo :) -
Anonim
-
Maciek Tarapacz
Autentyczna uwaga z lekcji która dostąłem w 1 klasie gimnazjum.
Usiadłem sobie na krzesełku i siedziałem tyłem do wejścia do klasy.
Był to czas kiedy zaczynałem naukę gry na perkusji . Nie było pani w klasie , więc zacząłem sobie klepac po kolanach dłońmi i przy tym wesoło nucić, wtedy pani weszła do klasy i zobaczyła jak sobie "gram" , a oczywiście nikt z moich znajomych z klasy nie dał mi znaku ze nauczycielka stoi za mną. (kochani koledzy hehe)
Potem zagladam do dziennika a tam uwaga.
Uczeń Tarapacz na lekcji historii rży i galopuje.... do tej pory mnie to rozwala heheh xD
-
Anonim
-
Blichar
-
Davvid
Wszyscy macie fajne uwagi. Mi nauczycielka od polaka wstawiła uwagę błędem ortograficzny i to jest DOBRE :PP -
Mateusz
-
Mikuś
moze to slyszeliscie ale ja to przezylem
"wstań i zobacz jak siedzisz!!!"
zawsze mnie to rozwala -
Anonim
Ja dostałam:
"Próbuje wydłubać koledze oko cyrklem..."
dawno temu w podstawówce przy okazji rzucania piórnikiem do kumpla - nie zauważyłam, że jest otwarty i wyleciał z niego cyrkiel... -
Kubson
>Mikuś napisał
>moze to slyszeliscie ale ja to przezylem
>"wstań i zobacz jak siedzisz!!!"
>
>zawsze mnie to rozwala
Ja miałem:
-Nie odzywaj się kiedy ze mną rozmawiasz!
-Wyżmij gąbkę!...ale ona jest sucha...To wyżmij inną!...nie ma tutaj innej...Dostajesz uwagę, nie będziesz się wykłócał!...-.-' -
Jakub
raz na lekcji powiedziałem wpieprzać sie.
"Używa wulgaryzmów na lekcji" albo
"podlewa kwiatek colą"
"naśladuje odgłos dzikiej świni"
Ale sie usmiałem przypominajac sobie wszystkie akcje z gimnazjum -
Anonim
-
<''[Kuder]''>
moja uwaga w dzienniku:na zadane pytanie przez panią od angielskiego o czasie present perfect odpowiedział że sytuacja w Boliwii jest trudna