-
Anonim
Nie zaobserwowałem takiego wątku a wg. mnie spora część komentarzy z Allegro zwłaszcza negatywnych wywołuje salwy śmiechu. xD Więc proszę o to pierwsze z nich.
agusiajarek (2511) (Kupujący) Negatywny pią 29 sie 2008 00:47:16 CEST
352441222
Pokaż
WYSTAWIAM NEGATYW BO POZYTYWNYCH NIKT NIE CZYTA
-komentarz na koncie Kuby Wojewódzkiego xD
**** (-17) (Sprzedający) Negatywny wto 03 sty 2005 18:15:19 CET **** Dziwnę, że w tych czasach 3 kartofle kosztują 2500zł Koleż zamiast telefonu za 2500zł wysłał mi 3 kartofle... Zprawa została zgłoszona policii
UWAGA.. nie kupujcie alufelg na allegro!!!!!
Wygralem licytacje, i koles mi napisal, ze musze poczekac tydzien,
bo musi zlokalizowac samochod z takimi alusami w W-wie.
Brak kontaktu.
[odp]
Kocham cię !!!!!!!
Licytowałem STALINA, dostałem LENINA… i ani słowa wyjaśnienia
xDDDD -
Anonim
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, milo, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logika ,zgodnie z ogolnie przyjetymi zasadami, zgodnie z Biblia, Koranem, Tora i komiksami Kajko i Kokosz Po prostu BARDZO POZYTYWNIE !!! -
Sylvique
-
Anonim
"Niniejszym zawiadamia się wszystkich obywateli z bratnich województw, iż ten oto Przodownik Allegro spełnił swoją obywatelską powinność w stopniu wyśmienitym. Godny reprezentant kolektywu kupującego miast i wsi." -
-
Anonim
"W sumie po sprzęcie spodziewałem się czego innego ale w sumie za nieduże pieniądze to sprzedawca i tak dobrze mnie zaspokoił. Polecam!" -
Barszczu
************* (41) (Kupujący) Neutralny wto 13 mar 2007 19:30:24 CET 172280608 Pokaż
proszę o nr konta pozdrawiam
-
.::ÐÁΜ!ÁŇ::.
komentarz jest dla Chuj :D bez obrazy :D
Od kogo
Typ Data Numer Zwrotny
miko101 (3) (Sprzedający) Neutralny czw 16 lis 2000 20:48:09 CET
287153
Pokaż
Kswa mówi za siebie. Wycofal sie z aukcji. -
Anonim
Rodzaj: POZYTYWNY
Treść:
"Kiedyś, gdy będę już za stary by handlować na Allegro , zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o aukcji z Tym Człowiekiem ! To Lśniący Diament wśród allegrowiczów ! SUPER KONTAKT, SUPER SZYBKA WPŁATA.POLECAM !!!!!" -
Caballito
-
Anonim
>dyfc napisał
>Wszystko bardzo sprawnie, szybko, milo, bezpiecznie,
>bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logika ,zgodnie z
>ogolnie przyjetymi zasadami, zgodnie z Biblia, Koranem, Tora
>i komiksami Kajko i Kokosz Po prostu BARDZO POZYTYWNIE !!!
ej przecież ja taki dostałem ; p
ja ogarnąłem taki:
Hmm... <--- pozytyw -
arturu
Ostatnio zobaczyłem u pewnego sprzedawcy negatywny opis z wyjaśnieniem kupującego, które brzmiało:
"Bo tak..." :D -
Anonim
neutralny- ani podziekowac ani wryj dac :D
wogole niepowazny czlowiek zero kompatybilnosci , wystawia aukcje po czym nie loguje sie, poza tym prawdopodobnie jest gejem.. nic nie mam do gejow ale podrywa mnie przez telefon...
Lolas to cienki bolas .przesyła towar dobrej jakości ,ale w niewłaściwych rozmiarach. Jestem przekonany ,że robi to z premedytacją i ma w tym jakiś cel. To zawodowiec .
Zamowilem drazek tydzien temu,pisalem emaile i odpowiedz dopiero po 3 tygodniach! radze kazdemu klijentowi nie zamawiac u tego Pana!
[Odpowiedź: Choć zamówiłes tydzień temu to ja dopiero po 3 tygodniach od zamówienia się skontaktowałem? Czyli odezwę się za dwa tygodnie dopiero? A jakie wtedy padną numery w totka może też Pan wie? Byłbym wdzięczny... Reszta w negu ode mnie.
-
MaTi \_____/
-
Izabela Markowska
AŻ SMIERDZI TU OSZUSTWEM...TY BEZNADZIEJNA KANALIO!!!UDŁAW SIĘ TYMI PIENIEDZMI ZA TEN WÓZEK!!OBY CI KAŻDY OKRUCH KAŻDA KROPLA UTKNĘŁA W GARDLE ZAKUPIONA ZA MOJE PIENIĄDZE!!!!!!!!!!!!! -
adison420
Tajemniczy allegrowicz. Pisze dokładne opisy swoich aukcji, ale to nie moja wina, że nie doczytałem pewnego punktu. NIE POLECAM!!! -
Jola jj
Negatyw
Nie dość, że upominałam się dwa razy o przesyłkę i została ona wysłana tydzień po przelewie to jeszcze przyszło nie to co zamawiałam (długi rękaw zamiast krótkiego). Ja ze swojej strony zrobiłam wszystko żeby było ok.
[Odpowiedź z:pią 20 sie 2010 16:32:44 CEST] Wstrzymywaliśmy się z wysyłką ponieważ zapowiadali w telewizorni ochłodzenie więc krótki rękaw nijak by nie zdał egzaminu !!! Po przyjściu chłodnego frontu wysłaliśmy długi rękaw i za naszą dobrą wolę otrzymaliśmy negatyw !!!
-
Anonim
Najwyższa Izba Kontroli donosi, ze ten obywatel o medal się prosi! Uczciwy, rzetelny, charakter ze stali, transakcje dokończy choć byś mu dom spalił! Polecam go z serca, polecam z kieszeni, jak z nim nie zatańczysz to go nie docenisz. -
shpyo
-
Kinga Sadek