Najśmieszniejsze dowcipy świata! [21683]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • shadow

Słoń i mrówka bawią się w chowanego. Mrówka się ukryła. Słoń szukał jej bardzo długo:między drzewami, w trawie, po prostu wszędzie. Wtedy po prostu sie wkurzył.
    -Mam cię w dupie!
    a mrówka na to:
    -skąd wiedziałeś???
  • JaramSieHarrisem

idzie mrowka ze sloniem przez most. Nagle most sie zawalil, a mrowka na to: A mowilam zebysmy szli osobno!
  • m k

Idzie mrówka ze słoniem przez most ,
    mrówka mówi do słonia : " ale tupiemy "
  • Karolina Borensztejn

Słoń i mrówka bawią się w chowanego i słoń kryje liczy do 10 a mrówki niema teraz słoń szuka!!!szuka!!! i szuka!!!mówi że się poddaje a mrówka mówi tu styłu jestem. A słoń na to gdzie gdzie!!! Tu w dupie]
  • Piotrek

Mrówka wyszła na spacer. Po drodze zapatrzyła się na ładne widoki i wpadła w dół. Po kilku godzinach nieudanych prób wyjścia mrówka wreszcie wyjęła telefon i zadzwoniła do słonia - Słoniu, pomóż, wpadłem do dołka i nie mogę wyjść... Po pewnym czasie słoń przyszedł, wyciągnął swojego... Mrówka się po nim wdrapała i wyszła...
    Następnego dnia słoń wpadł w jeszcze większy rów i nie mógł wyjść. Ale nie miał przy sobie telefonu żeby zadzwonić po mrówkę.
    Morał: Kto nosi komórkę u pasa, ten ma małego ku****
| |

Jedyne, super, wyjątkowo śmieszne i wyrafinowane kawały! REGULAMIN!! 1 Wszelkie powtórzenia i p...

Fotki

Miejsca grona (0)