Najśmieszniejsze dowcipy świata! [21683]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lempek.

Dwóch pedałów poszło do nieba, położyli się spać, nie wnikając w szczegóły, zajęli się sobą no i zasnęli. Jeden budzi się o czwartej rano, patrzy, a drugiego nie ma w łóżku. Czeka, mija piąta, mija szósta, wreszcie drugi pedał przychodzi. Pierwszy do niego - Gdzie byłeś? Martwiłem się. Drugi na to z uśmiechem - Widzisz, kto rano wstaje temu pan Bóg daje...
  • Dżervviu

W Betlejem przed stajenka siedzi Józef i płacze. Idą trzej królowie i widząc Józefa płaczącego pytają:
    Józefie dlaczego płaczesz, przecież dzisiaj takie święto?!
    Na to Józef: Święta nie będzie - córka!
  • Jasiek

Jak powiedzieć po angielsku Jezus Chrystus na śmierć skazany?

Jesus Christ Prison Break
  • Juliα.

Kawał mojego kolegi :

mamy XXI wiek . Wreszcie jezus schodzi na ziemię
    i tak sobie idzie jakąś drogą ale nikt go nie poznaje nawet kapłani!
    smutny jezus siada na ławce i rozmyśa ... nagle podchodzi jakiś w dziwnej kolorewj czapce z takim dziwnym papierosem i pyta sie jezusa:
    - zapaisz ?
    -ok
    jezus zapala 1 raz, 2 a nawet 3 ... i tak za którymś sobie myśli "kurde nie moge go tak okłamywać , wkońcu to grzech , musze mu powidzieć kim jestem"
    - słuchaj jestem Jezus chrystus
    - no i właśnie o to chodzi!

• emi.

Jeśli był to przepraszam:D

Pyta się ministrant księdza, co ten robi z pieniędzmi, które zbiera podczas mszy. A Ksiądz na to:
    BIorę te wszystkie pieniądze w sułtannę i z całej siły podrzucam do góry. C Bo złapie, to jego, a co spadnie na ziemie, to moje.
  • luiz..

co by było gdyby dzisiaj Jezus zamienił Wisłę w wino???
    Przeszedłby do drugiego etapu Mam talent :D
  • Hotek

dobre;)
    szedł Jezus polem pełnym marchwi,upadł i... zmarchwiwstał:)
  • Anonim

Pukają Szataniści do Kościoła:
    -puk, puk..
    - " kto tam ? "
    - " Szataniści .!"
    - " Nie wierzę .!"
    - " Jak Boga kocham."
    :)
  • Hotek

dlaczego Jezus umiał chodzić po wodzie?
    -bo co ma wisieć nie utonie:P
  • Rafał

Uczeń na lekcji religii pyta księdza:
    - Proszę księdza, a jaki rodzaj wina ksiądz pija podczas Mszy?
    - To nie jest wino - odpowiada ksiądz. - To jest Krew Chrystusa.
    - A który rocznik?
    - Trzydziesty trzeci, głąbie...
  • Anonim

W obozie koncentracyjnym. Hans wchodzi do hali wypełnionej Żydami.
    - No, moje drogie Żydy, jako, że mamy Wielkanoc, wszyscy dostaniecie po jajku...
    Cała sala zaczęła szaleć z radości.
    -...Tym metalowym prętem.
  • Piotr

To jest kawał o żydach, nie o Bogu. :o

Był sobie raz jeden człowiek, któremu nic nigdy nie wychodziło i miał totalnie przesrane życie. W domu cały czas mu się coś działo: a to nogę złamał, a to rękę, a to herbatę robiąc szklankę stłukł, a to mu pralka zalała, a to mu się kibel zapchał, a to go okradli, a to coś jeszcze i jeszcze. W końcu człowiek ten zezłościł się, wyszedł na dwór (oczywiście zaczął lać na niego deszcz), spojrzał w niebo i krzyczy:
    - Boże, co ja Ci zrobiłem? Dlaczego mi się zawsze coś przytrafia?!
    Nagle chmury się rozstępują, oślepiający blask, schodzi z nieba Bóg, staje przed kolesiem i mówi:
    - A, bo ja Cię kurwa nie lubię.; ]
  • Guzol

dobre dobre :P

Krzyżowanie Jezusa, tłumy ludzi, w tłumie był św. Piotr i zauważył, że właśnie ukrzyżowany Jezus go woła. No to idzie do niego, dostaje z łokcia, po mordzie, nagle złamał sobie noge i słyszy głos Jezusa: ,,Piotrze, podejdz do mnie". Sw Piotr czolgal sie pod tlumem a ci go z kopa i z byle czego sie dalo. Podczolguje sie do Jezusa ledwo żywy i mowi:
    - Nauczycielu, czegoz ode mnie chcial?
    - PIotrze, Stąd widać twój dom !!
  • Ritter von Nałęcz

Jezus nauczał lud, chodząc. On mówił, rzesze ludu szły za nim. Nagle Jezus udał się w kierunku jeziora. Wszedł na wodę, poruszał sie po jej tafli. Wiadomo - słynne chodzenie po wodzie. I ludzie idą za nim. A tutaj każdy jeden wpada do wody, płynie, moczy się, ktoś się topi, a Jezus do nich:
    "Po palach idioci, po palach!".
  • Dark ArchAngel

Puk, puk.
    - Kto tam?
    - Lotny patrol katechetyczny do walki z ateizmem!
    - Nie wierzę!
    - My właśnie w tej sprawie...

------------------------------ -----------

- Ktoś mi ukradł rower - skarży się pastorowi ksiądz.
    - Wiem jak go możesz odzyskać. Jutro w czasie mszy wymień dziesięć przykazań, kiedy dojdziesz do 'nie kradnij' jeden z parafian na pewno się zaczerwieni.
    Kiedy w poniedziałek pastor spotkał się z księdzem i spytał:
    - Czy wyjaśniła się sprawa z rowerem?
    - Tak, zrobiłem jak mi poradziłeś, a kiedy doszedłem do 'nie cudzołóż', przypomniałem sobie, gdzie go postawiłem...

------------------------------ ------------

Ksiądz odprawia drogę krzyżową. Przy piątej stacji podbiega do księdza gosposia i szepce:
    - Proszę księdza, przyjechali z wydziału finansowego! To bardzo pilna sprawa! Niech ksiądz przeprosi wszystkich i przerwie drogę krzyżową!
    Ksiądz szepce do kościelnego:
    - Poprowadź za mnie dalej drogę krzyżową. I tak wszystko przeciągaj, żebym zdążył wrócić na zakończenie!
    Księdzu spotkanie z urzędnikami zajęło więcej czasu niż przypuszczał. Po jakimś czasie wbiega do kościoła w nadziei, że zdąży na ostatnią, czternastą stację drogi krzyżowej. Nastawia uszu i słyszy głos kościelnego:
    - Staaacjaaa dwuuudziieestaaa piąątaa! Szymon Cyrenejczyk poślubia świętą Weronikę!

Za wszystkie które byłe serdecznie żałuję; postanawiam poprawę :]
  • MKwiatusz3K

• Anonim

Jezus na krzyżu.. Słyszy takie drap! drap! drap! I znów- chrup! chrup! chrup!

drap!
    chrup! i spada na ziemię:
    - pieprzone bobry...
  • Janusz

nie wiem czy był ten kawał ale dobra :
    Terrorysta u bram nieba
    św.Piotr-Co,zabijało się ludzi,napadało się na banki a teraz do nieba sie chce?
    terrorysta-Nie pierdol,macie 5 min na ewakuacje
  • Kasia9951

Dlaczego Jezus nie grał w kosza?
    -Bo miał dziurawe ręce.
| |

Jedyne, super, wyjątkowo śmieszne i wyrafinowane kawały! REGULAMIN!! 1 Wszelkie powtórzenia i p...

Fotki

Miejsca grona (0)