Najśmieszniejsze dowcipy świata! [21683]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • TZ

Macie jakieś pomysły? Potrzebuje, a żaden nie przychodzi mi na myśl... :P

P{ozdrawiam
  • Anonim

jak ktos spi wlozyc mu kartki miedzy palce u nog i je podpalic ... koles bedzie robil niezly rowerek
  • Lax

jak śpi to wylej mu ciepłą wode na krok
  • =Blauten=

-wsypać sodę do ketchupu (plastikowe butelki) i potrząść-gdy ktoś otworzy ketchup wystrzeli.
    -wsypać kilka opakowań żelatyny do wc i pomieszać szczotą.poczekać az zaschnie i spuścić trochę wody na samą górę; )
    -do butelki z napojem gazowanym wsypać proszek do pieczenia i szybko zakręcić-po odkręceniu fontanna gwarantowana :))
  • kaczorka

z przyjaciol:
    zamien sol z pieprzem lub cukrem
    naloz przezroczyta folie na wc, jak ktos sie bedzie zalatwial to rozleje do okola
    pomaluj zlotowke na obrzerzu olowkiem i powiedz komus: zaloze sie ze nie potrafisz przejechac moneta od czola do brody bez odrywania monety od twarzy , osoba bedzie miala lady pasek na twarzy:)
  • Anonim

Składniki:
    kiełbasa (coś w stylu serdelka), pasta do butów (najlepiej brązowa), kawałek papieru toaletowego (taki, kaki używamy w WC).

Smarujemy kiełbasę pastą do butów, kładziemy komuś na łóżku (najlepiej, jak śpi) i na to wszystko kładziemy kawałek papieru toaletowego. Następnie robimy tak, aby pacjent się obudził i zobaczył "dzieło".
  • Anonim

napisać na karteczce: "słoń na suficie" i rzucić komuś z kogo chce się zgnić; D
  • Anonim

Komuś powiedzieć "mam coś dla Ciebie", sięgnąć do kieszeni i wyjąć rękę złożoną w "fuck you"
  • >>DMX<<

przyklejcie do podłogi/parapetu jakieś drobniaki:) zobaczycie jaką furorę zrobią:p polecam Kropelkę albo Cyjanopan:P
  • Anonim

o ile sie nie myle to taki odcinek w ziomku był. chyba nawet 1 o nazwie suka. ehh daj dziecku internet.

a propo tych kawałów to zrobić komuś zieloną noc z pastą do żebów hee; )
  • ..::Vanadain::..

Do kibla wwal jak najwięcej żelatyny. Jak zacznie lać to mocz będzie się odbijał od płaskiej powierzchni i ochlapie mu spodnie :>
  • IgŁa

Patent za akademika: Gość zaliczył zgona po imprezie i zasnął u siebie w pokoju. Spakowaliśmy wszystkie jego rzeczy i wynieśliśmy do innego pokoju (komputer, ubarania, meble, dywan zwneliśmy, powykręcalismy zarówki, nawet drzwi powyciągaliśmy z zwiasów, lodówke wynieśliśmy). No ogólnie pusto miał w pokoju. I wyobraźcie sobie jego rekacje jak wstał rano...
    Tzn no jego akurat byla specyficzna. Wstał poszedl do kibla i kiedy zaczął sikać dopiero zaczęlo mu cos nie grać (nie było drzwi do kibla) i dalej wiadomo... :DDD
  • ...KaSiA...

Radze wypróbowac na dworzu... do coli wsadzic mentosa.... Efekt murowany..........
  • A. =]

albo jak sie zęby myje to popić colą:D to samo, tylko uwaga bo mozna sie udusic
  • Kozioł/Joker

W serialu "Skrzydła" była jedna zajedwabista akcja: musisz nazbierać do plastikowej torebki psich kup (to najgorsza część przygotowań, ale później sie opłaci), a następnie podpalić całość i podrzucić przed drzwi kogoś, komu chcesz spłatać tego przezabawnego psikusa. Dzownisz dzownkiem do drzwi i zmykasz w krzaki. Gdy ofiara wyjdzie, zobaczy że na wycieraczce ma płonącą torebkę i zacznie ją deptać w celu ugaszenia. A wtedy psie gówno przylepi mu się do butów :D
  • Arczi

nie wiem czy to prawda ale ktoś mi kiedyś mówił że jak się śpiącemu wsadzi rękę do naczynia z ciepłą wodą to sie zleje czy jakoś tak,
  • Anonim

znam fajnego psikusa,mozna wsadzić małą petardkę czy coś w tym stylu do papierosa ,a potem kogoś poczęstować:D
    Koleś może się nieco przestraszyćXD
  • Arczi

też na to wpadłem tylko nie chciałem ziomkowi krzywdy zrobić (ciekawe co by sie stało jak by mu peta rozwaliło w ustach i żar by mu w twarz poleciał?:P) to wysypaliśmy z kiepa połowe tytoniu na gazete, nawpychaliśmy głowek od zapałek, upchaliśmy spowrotem reszte tytoniu i daliśmy koleżce, szkoda że mu nie zrobiłem zdjęcia bo miał niezłą mine;]
  • Baś

ten numer z żelatyną był w "Demolce" na mtv :P tam ciągle jakieś są, z keczupem też :PP

jeśli chodzi o kawały na imprezach to fajnie jeśli się trafi, że macie faceta i laskę, którzy złapali zgona, można ich rozebrać, położyć obok siebie na łóżku w jakiejś przytulonej pozie (plus ewentualnie jakieś niby zużyte gumki obok porozrzucać :P). Fajne miny rano są :P (najlepiej jak się w ogóle lub słabo znają lub przeciwnie - przyjaciele, bo z parami to kiepsko; pp)

• Anonim

stary i prosty numer.
    1.posmarować śpiącemu koleżce palec pastą do butów (czarną najlepiej)
    2.następnie połaskotać go piórem (lub czymś takim) w okolicach nosa.
    3.podziwiać jak koleżka sobie rysuje 'wąsy'
| |

Jedyne, super, wyjątkowo śmieszne i wyrafinowane kawały! REGULAMIN!! 1 Wszelkie powtórzenia i p...

Fotki

Miejsca grona (0)