- 1
- 2
-
HERKI
Moja trójka według kolejności to:
1) ONE CAREES
2) HOME
3) QUESTION OF LOST -
Anonim
-
Grono.Net
nie żebym się przyczepiał, ale te kawałki śpiewa Martin Gore
z tego co wiem, to Fletch nie był głównym wokalistą w żadnym utworze DM -
Anonim
-
-
* Radi *
A mi się coś jarzy, że kiedyś Andy cos tam zaśpiewał, ale może mi się tylko zdaje, muszę jeszcze raz obejrzeć stary, nawet bardzo stary Live In Hamburg, ale jedno jest pewne, że powyższe utwory wykonuje Martin, fakt -
HERKI
-
MichalG
odnosnie (pierwotnego) tematu, to mysle, ze najlepiej mu to wychodzilo w 'chórku' do utworu "INSIGHT" (tak pod koniec, razem z Martinem) ; D
-
AbrimaaL
Nie wiem, czy Andy cos spiewal jako lead vocal, ale jesli chodzi o vokal Martina to Somebody i Home -
**Konadia**;)
-
Anonim
Najlepszy utwór z Martinem Gore na wokalu to moim zdaniem "The Bottom Line" -
Anonim
-
I'm in the mood for total war
fajnie tak beczec bez sensu, stado baranow , nie wiedziec po co, jak i dlaczego.
polecam http://www.depechemode.com przejrzec, posluchac a dopiero potem sie produkowac. -
Żaba
No rzeczywiscie troszke spalone. Co do Martina.... najbardziej chyba podoba mi sie w jego wykonaniu HOME, mam wielki sentyment do tego kawalka, no i SOMEBODY.... -
Anonim
Oczywiście - "Somebody", ale jeszcze "The things you said" - przepiękny kawałek! -
Anonim
-
Robu
-
Grono.Net
-
Rudolf
Useless- zresztą utwór jest jednym z lepszych moim zdaniem, a w mixie z 3 płyt co wydali nabrał nowego znaczenia. Ogólnie te mixy mnie strasznie kręcą i to już czas jakiś- nie wszystkie, ale np. Timo Maas niesamowicie wykombinował np. . -
Anonim
Useless śpiewa Gahan
‘The things you said’ - popieram. Nie przepadam specjalnie za ich wcześniejszymi płytami ale ten akurat utwór jest wspaniały.
-
Rudolf
- 1
- 2