DEPECHE MODE [1786]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • HERKI

Moja trójka według kolejności to:
    1) ONE CAREES
    2) HOME
    3) QUESTION OF LOST
  • Anonim

One Caress
  • Grono.Net

nie żebym się przyczepiał, ale te kawałki śpiewa Martin Gore
    z tego co wiem, to Fletch nie był głównym wokalistą w żadnym utworze DM
  • Anonim

....juz myslałam ze cos mi sie pochrzaniło; -P
  • * Radi *

A mi się coś jarzy, że kiedyś Andy cos tam zaśpiewał, ale może mi się tylko zdaje, muszę jeszcze raz obejrzeć stary, nawet bardzo stary Live In Hamburg, ale jedno jest pewne, że powyższe utwory wykonuje Martin, fakt
  • HERKI

oooooops gafa:)
  • MichalG

odnosnie (pierwotnego) tematu, to mysle, ze najlepiej mu to wychodzilo w 'chórku' do utworu "INSIGHT" (tak pod koniec, razem z Martinem) ; D
  • AbrimaaL

Nie wiem, czy Andy cos spiewal jako lead vocal, ale jesli chodzi o vokal Martina to Somebody i Home
  • **Konadia**;)

Gafa to mało powiedziane; (((
  • Anonim

Najlepszy utwór z Martinem Gore na wokalu to moim zdaniem "The Bottom Line"
  • Anonim

to spiewa Martin:P i podoba mi sie Home
  • I'm in the mood for total war

fajnie tak beczec bez sensu, stado baranow , nie wiedziec po co, jak i dlaczego.
    polecam http://www.depechemode.com przejrzec, posluchac a dopiero potem sie produkowac.
  • Żaba

No rzeczywiscie troszke spalone. Co do Martina.... najbardziej chyba podoba mi sie w jego wykonaniu HOME, mam wielki sentyment do tego kawalka, no i SOMEBODY....
  • Anonim

Oczywiście - "Somebody", ale jeszcze "The things you said" - przepiękny kawałek!
  • Anonim

Chodziło mi oczywiście o Martina!!!; P
  • Robu

Moim zdaniem It doesn't matter two i the thing you said.
  • Grono.Net

Question of lost
  • Rudolf

Useless- zresztą utwór jest jednym z lepszych moim zdaniem, a w mixie z 3 płyt co wydali nabrał nowego znaczenia. Ogólnie te mixy mnie strasznie kręcą i to już czas jakiś- nie wszystkie, ale np. Timo Maas niesamowicie wykombinował np. .
  • Anonim

Useless śpiewa Gahan

‘The things you said’ - popieram. Nie przepadam specjalnie za ich wcześniejszymi płytami ale ten akurat utwór jest wspaniały.
  • Rudolf

śpiewa Gahan, ale końcówki pod koniec wyciąga Martin.
  • 1
  • 2
| |

"nie ma nikogo takiego jak Depeche Mode - kto działa tak jak my, w taki sposób jak my to robimy. T...

Fotki

Miejsca grona (0)