DREAM THEATER [744]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wojtek

Witam, 2 całe numery które zostały opublicowane w ramach promocji.
    these walls i panic attack.

można sobie je pobrać tu:

http://dl2.rapidshare.de/files/1940...

zapowiada sie całkiem , całkiem; -)
    pozdro.
  • Acirus

cos jakas dupa z tego wyszla...
    nic tu nie ma...
  • Wojtek

jest, jest, choć trochę skomplikowane to,
    trzeba kliknąć na tego linka a później jak sie pojawi strona, to zjechać na sam dół i wciśnąć FREE,
    później chwilę odczekać i też na dole strony pojawi sie download.; -)
  • Vedono

Hmmm...ja tam wole poczekać do premiery i kupić w ciemno :)
  • vertigo

Rowniez hity posiadam... Hmmm... LaBriego na 100% slychac. Myung tez jest, bo ma ladne intro w Panic Attack. Sa solowki Rudessa i devil-picking Petrucciego... Portnoy tez rozpoznawalny... No cholera, to chyba naprawde jest autentyk:> czasy utworow sie nie zgadzaja tylko... ale te dwa pre-release'y to radio-edity, wiec moga sie nie zgadzac... No coz... Tak czy tak kupie oryginal, wiec...:P PZDR
  • horpyna

słyszałam właœnie o tych 2 kawałkach, ze to sa radiowe edycje, i ponoć jakoœć też niezadowala, wiec wole nie œcišgać. czekam na płytke :]
  • nucha

a ja niecierpliwa jestem, a ze od rana slucham DT przygotowujac sie na zajecia, to sobie sciagne, a co?!
  • nucha

no i moge potwierdzic: zapowiada sie bardzo ciekawie!!! czekam na wiecej w czerwcu!
  • vertigo

JUZ JEST!!! MA-SA-KRA!!! Wiecej info, jakby ktos chcial - na priv:) (dlatego na priv, zeby chcacym poczekac nie robic spoilerow:)) PZDR
  • Lechu

Mam całą płytę. Nie bijcie mnie. :P Kupuję oryginalną na bank! :P I wiecie co? Czasy które są podane w innym topicu się nie zgadzają. Szczególnie utworu Octavarium. Chyba że mam zrypaną płytę. Ludzie płyta jest wg mnie niesamowicie ciężka. Dream Theater jak na mnie schodzi na jakąś inną drogę... Nie wiem czy to będzie lepsza droga ale ta płyta przypadła mi do gustu. The Root of all Evil powaliło mnie riffem jak na DT. Sacrificed sons i intro Myunga w tej piosence jest świetne! Jak już wcześniej zauważyłem nie wiem czy tytuły się zgadzają więc to tylko moje przypuszczenia. Słyszałem różne opinie... najbardziej mnie zdziwiła taka jedna: "Octavarium to płyta podobna do innych płyt DT słysszymy tu stare dobre DT które gra trochę ciężko trochę wolno i spokojnie" po przesłuchaniu tego materiału który posiadam... mogę stwierdzić że ta opinie jest z kosmosu wzięta :/
  • vertigo

Czas Octavarium to 23:56 sekundy. Intro Myunga jest w Panic Attack. The Root of All Evil jest na 100% u mnie prawdziwe, bo jest kontynuacja cyklu ciagnietego od SDOIT. Wiecej spoilerow z mojej strony nie bedzie:P

I tez kupuje oryginal:D

PZDR
  • Lechu

To am jakąś zrypaną wersję :D heh żeby sama płyta nie okazała się czymś zupełnie innym bo będzie ciekawie :D
  • Vedono

Hmmm...a nie wolicie poczekać do premiery?Takie by to było bardziej ekscytujące a w przypadku DT muzyka na pewno wynagrodziła by Waszą cierpliwość!!! :)
  • nucha

w ogole skad... jak... ehhh, no tak... te dwa, ktore sciagnelam sa dobre, na wiecej czas przyjdzie juz wkrotce - prawda vedono, swieta prawda.
  • Wojtek

Mam cos więcej, kilkunasto sekundowe sample ze sklepu internetowego.
    http://www.bol.de/shop/bde_homestar...

Przesłuchałem i niestety chyba nie powali mnie ta płyta :-( ale jeszcze nie prorokuję, sample to sample, trzeba posłuchać całości , żeby wydać obiektywną opinię.
  • Anonim

Chyba subiektywną;)
  • Wojtek

jak zwał tak zwał.