-
Dominik
jeżeli John Myung opusciłby Dream Theater,czy widzielibyscie jakies zastępstwo
to tylko taka głupia zabawa ale jestem ciekawy...
ja osobiście stawiam na :
Sean Malone (Gordian Knot) -
Anonim
Może Tony Levin, już współpracował z członkami Dreamów w Liquid Tension.
Ale za to dla mnie PETRUCCI byłby nie do zastąpienia. -
Vedono
-
Dominik
Ja tez myślałem o Levinie,to mój ulubiony basista oprócz Pilichowskiego oczywiscie,ale mimo,iż jest tak wszechstronnym muzykiem to nie widze go w pod szyldem Dream,bo co by tu nie mówic jest to zespół metalowy.
ja osobiscie uwazam,ze Myung jest w Dream Theater tak samo niezastapiony jak Petrucci,jego brzenie basu jest tak charakterystyczne,nie wspomne juz o umiejetnosciach.Tylko zdarza sie czasem,ze Wszechobecny(perkusyjnie)Mike zagłusza swoja egosistczna momentami gra jego genialne partie.
-
-
Anonim
Być może, ale słyszałem ostatnio, że podobno głównym kompozytorem jest właśnie Myung. Jeżeli to prawda, to odejście tego jegomościa z zespołu byłoby wielką stratą. -
Jaśmina
Dream Theater to Dream Theater....brak kogokolwiek z piątki wg mnie neguje tę nazwę... -
Anonim
-
Anonim
-
Jaśmina
-
Anonim
No, o LaBrie, to można powiedzieć, ze prawdziwe DT się zaczęło od jego przybycia do zespołu. Klawiszowiec jest teraz tez najlepszy z tych co z DT grali, ale wczesniej kapela dobrze grala a tez mozna było rzec, ze kazdy jest niezastapiony. -
Anonim
Czyli, Jaśminiec, kaby John zdecydował, żeby Ciebie wziąść na wokal, to byś mu powiedziała, żeby się wypchał, bo James jest niezastąpiony? :) -
Jaśmina
-
Anonim
-
Jaśmina
-
Jak już ktoś wcześniej powiedział: całą 5 jest niezastąpiona. To oni tworzą DT i bez jednego z nich będzie to już inne DT. Ja nie miałbym kogo dać w sastępstwo Myunga. Jest idealny do tego zespołu :)
-
Vedono
Już nawet chyba nie o technikę chodzi, bo dobrych muzyków trochi jest; ) ale już o przyzwyczajenie, jakoś tak trudno było by mi sobie wyobrazić, że nazwisko gitarzysty DT to nie Petrucci a jakiś inny koleś...:) -
heheh nie narzekałbym jakby ten gitarzysta nazywałby się Joe Satriani ale jednak to już by nie było TO DT :)
-
Jaśmina