DREAM THEATER [744]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Założyłem temat "Jaki supporrt" dla żartu, jednak po tym co się dziś dowiedziałem, może on być traktowany zupełnie poważnie

http://www.hardrock.com.pl/main2/ma...
    Jeżeli na tym linku nie kłamią, to plan wyjazdu ze znajomymi jest jak najbardziej realny.
    Super-nowina!
  • Vedono

:D
  • Acirus

o zesz kur...!!!!! czuje juz jak chudnie mi portfel.... Dreamy, Malmsteen. czy ja wygladam na tego co by cos takiego opuscill??
  • Borys

Pełnia szczęścia
  • Vedono

i rozkoszy! :D Ale z tą kasiorą to rzeczywsicie sporencjo dylematów może być...czea będzie kupić bilety jak tylko się dowiemy co i zacz, bo nie wiem jak u Was, ale u mnie jakoś ta kasa się rozłazi...płytka, jakiś %, książka, płytka...never ending story; )!
  • Anonim

...a czasem piwo, czasem w liczbie mnogiej :D
  • Vedono

a po liczbie mnogiej...nadchodzi najpierw Czysta pojedyńcza, któa subtelnie przechodzi w kolejne Czyste albo Żaołądkowe...?
  • Anonim

A potem to już bywa przelew trunków (i nie tylko) w kierunku przeciwnym :)
    Ale na Dreamów kasa musi być!
  • M.

To na maksa fantastyczna wiadomość.
  • Jaśmina

BUM !!!!! (jaśminiec spadł z krzesła)
  • Vedono

Gabryś>>>proste, że jasne! Jakoś nie mogę sobie wyobrazić sytuacji, w której znowu opuściłbym Takie wydarzenie!
    PS
    Nawet mój Ojciec powiedział...:
    "Kto wie...może to będzie mój pierwszy, z prawdziwego zdarzenia koncert? W końcu to wielka Sztuka, Wydarzenie..." :)
  • Anonim

Tak, tak...
    Tylko teraz będę musiał się postarać o dojście pod scenę (w przeciwieństwie koncertu Metallicy), to muszą być niezapomniane wrażenia, jak najlepszy gitarzysta na świecie, John wiadomo jaki; ) stoi parę metrów od ciebie i zasuwa swoje genialne solówki...
    I can't waiting.
  • Vedono

Racja!!! Trzeba się będzie zgadać większą grupą i zmasowanym atakiem dotzeć pod samą scenę! Jest tylko jeden problem...obawiam się, że chyba nie tylko my możemy mieć podobne zamiary...
    Swoją drogą: wybrażasz/acie sobie...całą publika gapi się tylko na John'a i wszyscy starają się dojść jak najbliżej Niego...buahaha a La Brie, Myung i Rudess głupio się uśmiechają...(Portnoy dajmy na to nic nie widzi, zza swoich 350 rodzajów bębenków, talerzy, stóp, dzwoneczków...)
  • Anonim

Tak, to normalne, że każdy będzie chciał dojść pod scenę. Ciekawe czy LaBrie będzie jeździł na hulajnodze? :)
    Ściągnąłem jakiś bootleg Dreamów, i podczas instrumental medley, w pewnym momencie wyjeżdża na hulajnodze na scenę (to było gdy grali końcowy fragment utworu Liquid Tension Experiment - Universal Mind).
  • Vedono

Na hulajnodze...??? Rany...to przecież nawet żałosne nie jest...z całąmojąsympatią do Zespołu...
  • Ruda

szkoda, ze nie moge wejsc na strone... za duzy ruch....
  • M.

James na hulajnodze, to teatrzyk czy koncert drimów?; ) Swoją drogą chętnie popatrzę nie tylko na Johna ale i na resztę grupy.
  • Vedono

Mógłby każde jakieś solo zapalić...pewnie byłby to dla Nas jeden, wielki, wszechogarniający zgon!!!; )
  • Jaśmina

Mi by wystarczyło jedno (no dwa; -) ) solo - ale porządnie trzepiące :>
    No i trzeba będzie się ślicznie do Mike'a uśmiechnąć.....mieć pałkę z koncertu :D:D:D ojacie !
  • Borys

Nie ma bata, pałki, kostki, etc złapią wyżsi :>