-
Anonim
Założyłem temat "Jaki supporrt" dla żartu, jednak po tym co się dziś dowiedziałem, może on być traktowany zupełnie poważnie
http://www.hardrock.com.pl/main2/ma...
Jeżeli na tym linku nie kłamią, to plan wyjazdu ze znajomymi jest jak najbardziej realny.
Super-nowina! -
Vedono
-
Acirus
o zesz kur...!!!!! czuje juz jak chudnie mi portfel.... Dreamy, Malmsteen. czy ja wygladam na tego co by cos takiego opuscill?? -
Borys
-
-
Vedono
i rozkoszy! :D Ale z tą kasiorą to rzeczywsicie sporencjo dylematów może być...czea będzie kupić bilety jak tylko się dowiemy co i zacz, bo nie wiem jak u Was, ale u mnie jakoś ta kasa się rozłazi...płytka, jakiś %, książka, płytka...never ending story; )! -
Anonim
-
Vedono
a po liczbie mnogiej...nadchodzi najpierw Czysta pojedyńcza, któa subtelnie przechodzi w kolejne Czyste albo Żaołądkowe...? -
Anonim
A potem to już bywa przelew trunków (i nie tylko) w kierunku przeciwnym :)
Ale na Dreamów kasa musi być! -
M.
-
Jaśmina
-
Vedono
Gabryś>>>proste, że jasne! Jakoś nie mogę sobie wyobrazić sytuacji, w której znowu opuściłbym Takie wydarzenie!
PS
Nawet mój Ojciec powiedział...:
"Kto wie...może to będzie mój pierwszy, z prawdziwego zdarzenia koncert? W końcu to wielka Sztuka, Wydarzenie..." :) -
Anonim
Tak, tak...
Tylko teraz będę musiał się postarać o dojście pod scenę (w przeciwieństwie koncertu Metallicy), to muszą być niezapomniane wrażenia, jak najlepszy gitarzysta na świecie, John wiadomo jaki; ) stoi parę metrów od ciebie i zasuwa swoje genialne solówki...
I can't waiting. -
Vedono
Racja!!! Trzeba się będzie zgadać większą grupą i zmasowanym atakiem dotzeć pod samą scenę! Jest tylko jeden problem...obawiam się, że chyba nie tylko my możemy mieć podobne zamiary...
Swoją drogą: wybrażasz/acie sobie...całą publika gapi się tylko na John'a i wszyscy starają się dojść jak najbliżej Niego...buahaha a La Brie, Myung i Rudess głupio się uśmiechają...(Portnoy dajmy na to nic nie widzi, zza swoich 350 rodzajów bębenków, talerzy, stóp, dzwoneczków...) -
Anonim
Tak, to normalne, że każdy będzie chciał dojść pod scenę. Ciekawe czy LaBrie będzie jeździł na hulajnodze? :)
Ściągnąłem jakiś bootleg Dreamów, i podczas instrumental medley, w pewnym momencie wyjeżdża na hulajnodze na scenę (to było gdy grali końcowy fragment utworu Liquid Tension Experiment - Universal Mind). -
Vedono
Na hulajnodze...??? Rany...to przecież nawet żałosne nie jest...z całąmojąsympatią do Zespołu... -
Ruda
-
M.
James na hulajnodze, to teatrzyk czy koncert drimów?; ) Swoją drogą chętnie popatrzę nie tylko na Johna ale i na resztę grupy. -
Vedono
Mógłby każde jakieś solo zapalić...pewnie byłby to dla Nas jeden, wielki, wszechogarniający zgon!!!; ) -
Jaśmina
Mi by wystarczyło jedno (no dwa; -) ) solo - ale porządnie trzepiące :>
No i trzeba będzie się ślicznie do Mike'a uśmiechnąć.....mieć pałkę z koncertu :D:D:D ojacie ! -
Borys