- 1
- 2
-
I am mine.
Wiec chyba trzeba by zarezerwowac miejsce na tym polu namiotowym bo potem chyba nie bedzie, nie?
co z namiotami?
Kiedy w koncu jedziemy, pierwszy czy drugi tydzien sierpnia?
Co z Wlodarem i Taflem? Mozecie jechac?
Jak widac pytan jest duzo i czekam na odpowiedzi do uja Wacława! -
rany gościa!
ja musle ze rozsądnie byłoby kupic wielki namiot serio.ale pewnie nikt nie bedzie milal kasy.a by sie przydal bo zawsze sa problemy.a za jakies 200zł bysmy kupili jakis hangar<po 20-25zł>
-
rany gościa!
a no i mi odpowiada zdecydowanie 1 tydzien!bo ok.10 prawdopodobnie w góry -
I am mine.
-
-
rany gościa!
-
Anonim
przedewszystkim taki duzy namiot nie kosztuje 200zł tylko >700 wiec dupa
(tez o tym myslałam) -
Anonim
a poza tym waży ze 20kg i przewozi sie go np. polonezem po złożeniu siedzień :D -
Anonim
no i raczej pierwszy tydzień sierpnia, bo Tafel i Włodar nie mogą w drugim. a co z Maurycym i Kamą? -
Anonim
-
Tafel
Ale wy jesteście głąby ,taki namiot co jest duzy i wogóle to po pare tysi chodzi i kupowanie go nie ma sensu. -
Anonim
-
Anonim
-
I am mine.
namiot odpada. skoro kama dymka, dynka do babci to jedziemy w pierwszym tygodniu sierpnia. Tafel i Wlodar moga jechac tak na bank? Umowcie sie jakos jak sie pakujecie namiotach, bo rozumiem ze ja z Marta W i Marta G spimy razem i cos musimy se skombinowac. Proponuje jak najszybciej sie zorganizowac i zaklepac miejsca na polu o ile jeszcze sa... -
Anonim
Idealnym miejscem do tego bedzie nadwiślańska promenada.Wejdż do "gole panie nad Wisłą" a dowiesz sie wiecej. -
Anonim
Mail, który dostałam od właściciela pola 'leśne':
"Witam serdecznie.
Jako że nie ma unas wyznaczonych stanowisk nie prowadzimy rezerwacji.
Nasze pole połozone jest w terenie zalesionym i kazdy wybiera miejsce , które mu ewentualnie odpowiada.
W pdanym przez Pania terminie , cięzko jest stwierdzic czy beda wolne miejsca ( wszystko zalezne jest w tym wypadku od pogody)
Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy" -
I am mine.
-
Tafel
Ale z was są mloty do kwadratu!Kto by rezerwował miejsce na campingu??Przecież o mi jakaś amatorką zalatuje wogóle... -
I am mine.
nie jestem zadnym mloem a tym bardziej do kwadratu!! nie ma w tym nic dziwnego ze sie rezerwuje miejsce na pou namiotowym. Tyle ze tam sa jakies takie zasady ze sie tego nie robi..no i spoko. Co z tymi namiotami do uja Wacława? -
Anonim
Wacław nic jeszcze nie znalazł.
Moja s. twierdzi, że niamot który my mamy sie nie nadaje. Ja jade w sobote na działke (na tydzień) i go przetestuje(ma padac). wezme jeszcze inny namiot and we'll see -
rany gościa!
emilko i marto!ja dzis zapytam mego rodziciela czy by mi nie pozyczyl namiotu ,bo ma tylko nie wiem czy to 2 czy3,a w sumie przydalaby sie 4.noa le spytam
- 1
- 2