♠Piątki 20:20 ♫♪♫ [21]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • matylka

ten piątek jest cały wypełniony jakimiś imprezami, więc chciałam spytać kto na co się wybiera.
    Ja wiem, że chcę iść na Łonę (o14 czy 15), na Heya (18:45) i może T.love wieczorem (o21).
    Tylko nie wiem, gdzie one wszystkie są :D
    Ale raczej w różnych miejscach
  • I am mine.

ja Łonę sobie podaruję, nad Heyem sie zastanawiam, T.Love chetnie.
  • Anonim

Łona i Fisz są jakoś od 14 do 16 w/przed/w pobliżu (?) akademika SGGW
    chujowa pora, akurat mam dwie lekcje najgorsze do zrywanie sie :/
    ze wszystkiego bym się z chęcią zerwała, kilka razy nawet, ale akurat z faka z biologii to średnio mam chęć (primo - kupa materiału do nadrobienia, secundo - pewnie by mnie chciała pytać potem :/ )
    kupa, no ale ja zawsze mam pecha.

na T.love wieczorem chętnie pójdę..
  • K A R O

Ja chętnie pójdę na Hey'a!!! o ile mnie nie będą mieli stratować i ktoś mnie dowiezie:)
  • K A R O

Ja chętnie pójdę na Hey'a!!! o ile mnie nie będą mieli stratować i ktoś mnie dowiezie:)
  • K A R O

• Tafel

pewnie chętnie byś na heya poszła?
  • I am mine.

ale pewnie tylko pod warunkiem ze Cie ktos dowiezie,nie?
  • K A R O

Wiadomo:) Sama raczej nie dojdę. Może sięjakoś dogadam z rodzicami. Strasznie bym chciała pójść
  • I am mine.

tak z mojej rady to nie wiem czy aby na pewno to dobry pomysl...jesli bys miala isc to i tak bys musiala sobie grzecznie stac gdzies z tylu, tam gdzie jest nagromadzenie calujacych sie par..brrrrr; ) mnie by sie nie chcialo az tak na Twoim miejscu. podobno ten Hey jest gdzies na Politechnice a nasz kolega z klasy byl na Irze (zespol IRA) i musial podrobic legitymacje studencka kolegi aby go wpuscili..wiec nie wiem jak to bedzie.
  • I am mine.

tak z mojej rady to nie wiem czy aby na pewno to dobry pomysl...jesli bys miala isc to i tak bys musiala sobie grzecznie stac gdzies z tylu, tam gdzie jest nagromadzenie calujacych sie par..brrrrr; ) mnie by sie nie chcialo az tak na Twoim miejscu. podobno ten Hey jest gdzies na Politechnice a nasz kolega z klasy byl na Irze (zespol IRA) i musial podrobic legitymacje studencka kolegi aby go wpuscili..wiec nie wiem jak to bedzie.
  • I am mine.

wkurwiajaca ta predkosc grona...
  • Anonim

Czesc
  • matylka

t,love jest jednak w sobote. A co do tego czy nas wpuszczą, to przeczytałąm na takiej ulotce o tych wszystkich koncertach, że wejść mogą studenci,lub osoby pełnoletnie w towazystwie studentów. Zuzia mówi, że ktoś na jakimś gronie jej powiedział, że napisał do organizatorów i spytał co z nieletnimi. Podobno mogą z kims pełnoletnim. Czyli ze mną np. :D
    Więc spoko.
    Mauryc, o której się z Olą na frisbee umówiłeś?? I czy to prywatne spotkanie, czy dla ogółu dostępne??
  • I am mine.

nie wiem, nie wiem. Kruszyn byl ze swoja sis i jej chlopakiem (adult people) i musial podrobic ich legitymacje zeby wejsc ale wiadomo ze sprobujemy :) Jaka Ola..?!?? czemu ja jeszcze nic nie wiem? :P
| |

Grono zrozumiałe przez wtajemniczonych. A tymi wtajemniczonymi sa (ludzie którzy kochają Kowala :...

Fotki

Miejsca grona (0)