-
deaddrone
Witam!
Dzisaj stałem się właścicielem 16 pięknych dredzików. POdzękowania kieruję do "r" i "cinnamonis". Bolalo ale się oplacalo. Tylko teraz musze dbać o nie bo nie che mieć siana na głowie. Muszę rónież nauczyć się dobrze szydełkować. Właśnie moi strzy się dowiedzieli. Matula na samym początku się śmiała ale potem zasmuciła. Ojciec stwierdził, że jestem zboczonym pojebusem, ale i tak go kocham :). Więc było nie tak najgorzej. Zobaczymy jutro jak będzie no i w przyszłych dniach.
Pozdrawiam
D(r)ead Drone :P -
eMe
-
magia
hejjj.....hehe-rodzice przyzwyczaja sie-gwarantuje...daj im troche czasu-pozniej nie bede mogli wyobrazic sobie ciebie bez dredzikow:) wlasnie piszcie-ile sztuk posiadacie na glowce? -
bajajkulempa
-
-
Anonim
Już w niedzielę wieczorem pónym zapewne, będę tu mogła wpisać liczbę dredków zdobiących moją głowę :D
jupi!
Pytanko mam, pewnie głupie ale co mi tam szkodzi. Wiem, że tak się nie da przez interenet, ale tak BARDZO ogólnie o ile będą krótsze dredy od normalnych włosów. Czyli po polsku :) Ile się skrócą? Proszę mnie tutaj nie objeżdżać za bezsesnsowne pytania, tylko ODPOWIEDZIEĆ ? :) NO! -
Я
-
Я
a tak powaznie to co do twojego pytania to, to zalezy w jakim stanie sa twoje wlosy czy masz takiej samej dlugosci wlosy po calosci, bo jezeli na koncu sa gdzie nie gdzie krotkie wlosy to sie z 5 cm skroca ale to jeszcze zalezy :) -
paula
ja mam 43. a co do skracania to duże znaczenie ma tez czy robisz końcówki czy zostawiasz, no i czy wolisz cieńsze czy grubsze. Indywidualna sprawa... Pozdrówka kudłacze!; ] -
Anonim
-
Anonim
-
paula
koniecznie pochwal się efektami, (życzę cierpliwości i wytrzymałości przy robieniu; p ) pozdro! -
deaddrone
u mnie roznie, w zlaeznosci od dreda bo mialem rzadkie wlosy... skrocily mi sie od 1/3 do 1/2 :) -
deaddrone
-
Anonim
Ja sie skoltunie 11 czerwca - po tym jak ocenki beda juz wystawione :) -
paula
a obawiasz sie, że to może zaważyć jakoś na Twoich ocenach?; ] Uff, jak dobrze, że u mnie w budzie można mieć na głowie i na sobie co się tylko zechce...:D -
yerba marta
gratuluje wszystkim nowym dredziarzom!!!
co do opinii rodzicow to moj ojciec po 4 latach dalej snuje potajemne plany jak mnie przekonac do zmiany fryzury:) moi przyjaciele liczyli mi kiedys dredy ale starczylo im sily tylko na pol glowy i z tego wyszlo 45. -
Anonim
Nio i mam :)
31 wspaniałych i niepowtarzalnych dredków.
6 godzin, bolało nie powiem. Tyłek mnie boli od siedzenia, ale...jakie efekty :)
Wielkie dzięki dla Michała poznanego na gronie, dzięki którym mam dredy i czuję się już pełnoprawnym użytkownikiem tego fora :P
CMOK! -
Anonim
-
deaddrone
witamy witamy :):) nowych dredziarzy :) bardzo sie ciesze
ja siedzialem ok 6-7 godzin, ale piekne i mam nadzieje swiezutcy dredzirze ze damy rade i nasze dredziki beda piekne i schludne, i ze mity o dredach powoli zaczna umierac... :) -
Grono.Net
ja siedziałam jednego dnia ok 6godzin potem też coś koło tego. ale się opłacało;) a 27 czerwca stuknie roczek moim dredom;)