-
Hunter
No ja osobiście Preferuje zagraniczny D&B. A z wykonawców to John B, Concord Dawn, Black SUn Empire, Bad Company, High Contrast no i Raiden. A czego wy słuchacie?? -
Oskar
THE BLACK SUN EMPIRE !!!!!
kolesie jada po całej skali, no i oczywiście DJ DARA :) -
Kasia W
Gratuluje kolegom gustu:) the black sun empire rulezz:) ale Aphrodite i tak ma u mnie zarezerwowane pierwsze miejsce..pozdro -
Hunter
A co powiecie na najnowszą płytę BSE pod tytułem Driving Insain?? Obłędny Mix ale płyta też dobre. Wole seta zdecydowanie. -
-
Grono.Net
bad comapny, london elektricity, ram trilogy, ed rush & optical, andy c... itd itd. -
Hunter
Właśnie zapomniałem o Andy C oraz London electricity no i o Futore Sound of London :]. A co z waszym ulubionym utworkiem. może być po jednym z wykonawców. -
Ezbet
-
Oskar
-
Hunter
Mój ulubiony utworek to Raiden - Fallin (Faith) Z Trance 'N' Bass Johna B. Remix Illskida też jest dobry :]. -
Klichu
Ja tam wole taki z lekka twardsze jak EIB, Ed rush & Optical, Dillinja, Capone no i troche lajcikowych tez :) jak Aphrodite, ak1200, fresh, Adam F, Andy C, Skibadee, Congo Natty... ale nie zapominajmy o dobrym polskim Electric Rudeboys; ) -
-
Hunter
No właśnie Dark Side... Czyli to co nas najbardziej burzy i pociąga w mocnych utworkach. Teraz coraz mniej się o nim słyszy bo twórcy coraz bardziej umiękczają swój styl. Ale BSE nadal potrafi utrzymać to co dobre w Dark Saidzie :]. -
-
Hunter
Coś meni sie obiło o uszy ale nie wiem co to było więc się nie przyznaje :D. -
panzer
dlaczego wshyscy zawshe mówią tylko Concord Dawn i Black Sun Empire? w kółko to samo........prościzna.....bo nie znam lepshych skladów....:)))))....a do tego dożuciłbym jeshcze Dieselboya i Technical Itch za ich połamane stoczniowe dźwięki:::::::::::::[o--] -
kofeina
-
g f
DIESELboy x stoo!;) Dj wildchild, mc skibadee, mc conrad, grooverider, moving fusion, photek, roni size, Dj DARA;), dj SS;), Mickey Finn, Mc vapour, ed rush & optical, aphex twin, Dilinja, andy C, bad company, goldie, Ltj Bukem, dj Brockie, Ray Keith...d'N'bass cały czass.. pozdrawiam -
Anonim
Ulubiency:
andy C
Aphrodite
Ed Rush
John B
goldie
Laura Graab
i wielu innych rownie dobrych:) -
Klichu
a propo photek'a ten koles to tak z deczka raczej wiecej techno robi niz dramow :P przsynajmniej z tego co mam na dysku wnioskuje :) -
Łukasz
Moi faworyci to:
Makoto
High Contrast
TEE BEE (the deeper side of drum and bass)
London Elektricity
Carllito
Patifie
Jeśli chodzi o Polskę to BASS BRIGADE:))