Drumiki [1623]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Franek?

Zapraszam serdecznie warszawiakówny i warszawiaków i szczególnie pozostałych w środę (24.11) na luztrzane wykręcanie bituf dramicznych. ((;
  • Anonim

eeeeee, noo dobra.
  • ♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫

mowicie ze fajnie bedzie dzis?:)
  • mi-ka

wiemy wiemy lecz czy dojdziemy?
  • z_nieba

w sumie dlaczego nie..:)
  • Lunka; *

no w sumie ja jestem teraz po luztrach i nic tam ...nie dzialo sie konkretnie..osoby obecne mozna bylo policzyc na jednej rece ..sala basowa az smutno bylo ze tak pusto lecz co sie dziwic w koncu srodek tygodnia...:)phe..impreza skonczyla sie o 3...a sszkoda bo poczatek byl calkiem ciekawy...ludzie !!!co z wami...a wiernosc basom??WAZZUP?!!!!
  • Franek?

Masz racje. Troche smutno byo.

Tylko, ze dramy tez byly.; D

Dramy, czy brak tlumow? - Co wazniejsze. (:
  • Prot Haładaj

ważniejsza wixa czy wixa? :/
    z tego co slysze to frekwencja jest spowodowana m.in. granica wieku od jakiej sa wpuszczani klubowicze. wielu ma ponizej 21 lat.
  • Anonim

ej,w dupe troche z tym lustrem!

byłem w piątek,to (mimo zaostrzonej ochrony) jakiś typ sie zjebał z antresoli na mniejszą salę - tuż obok mnie.
    ochrona chyba za bardzo zwraca uwagę na bramkę.
    chociaż też dziwne rzeczy się działy w środku:

do kumpeli podbił bodygart i zabronił robić zdjęć:)
    -co jest?? mają sie za cynamon???

następnie przy barze jakis pacjent oporowo prowokował drugiego, który na browar czekał, aż w końcu dostał od niego 'lekkiego' w jape na uspokojenie (ja na takie zaczepki bym zareagował szybciej) to który wyleciał?? oczywiście kozak-prowokant sie zawinął a ochroniarz wypierdolił spokojnego (do czasu) typa.

ja to powoli się będę rozstawał z tym miejscem chyba
    /chociaż chłopaki dooobrze łoili dziangle!!!
  • mi-ka

heehehehehe..nie ma jak miodzio komentarz..fakt faktem..oni nas smucą..i to bardzo...
    ps: już nie mówiąc co na afterze było..
  • jos

weźcie z tym luztrem, tyle miejsc jest na dnb, po co sie pchać do tego zepsutego miejsca?
    szczegolnie z takim klimatem, ani to tam nie pasuje już a ni przyjemności ludziom tam przychodzenie juz nie sprawia
    lol

• hagik

czy to jest nowa moda ze na drumiki panienki w szpilkach przychodza?

eee.... moze jestem nie_na_czasie ale w szpilkach do dramow (mowie tu o _konkretnych_ - nie o houso-dramach) chyba nie da sie plasac.

a moze sie myle -- jakies kobiety o koment prosze :)

hagik
  • jos

hadżik:) myslę, że po prostu pomyliły się te panie:)
  • M G

ciesze sie ze lsyze takie opinnie bo zawsze jak jestem wluzztracjh mam jakies przypalowe sytuacje nie moge wysjc z podziwu co srpawai ze wszyscy zachwyacaja sie tak tym miesjcem najbardzije denerwuje mnie nadgorliwa ochrona icaly czas czekam na mocniejsze brzmienia jescze impr drmaowej nie sprawdzalam w srode ale zamierzam tozrobic mam nadzijeej ze to tlyko nie pogorszy mojego zdania..
| |

- jak dla mnie muzyka musi miec takze swoja melodie, rytm, niekiedy wszystko uporzadkowane i na swoi...

Fotki

Miejsca grona (6)