-
Spid3rMan
Poszukuje gumki do bulbulatora, poniewaz chcialem skonstruowac sobie hamulec do karuzeli potrzebny mi do estymacji parametrycznej, ale niestety nigdzie nie moge jej znalezc, jedna juz mam zdemontowalem z helikoptera, ale nadal pozostaje mi do znalezie jeszcze jedna :) Prosze pomozcie :!!! -
Anonim
-
Anonim
-
La Reine
prawdopodobnie znalazloby sie cos takiego na moim lozku,ale musialbys wpasc, jak bede sie wyprowadzac, wtedy na lozku nic nie bedzie....teraz nic raczej nie da sie znalezc :))) -
-
Anonim
Teraz ja poszukuję bardzo ważnej rzeczy i nie umiem sobie poradzić... Zgubiłam obudowę do Samsunga SGH (zbieg okoliczności) X520 (kolorofon, czerwony) i nigdzie nie mogę kupić... Pytałam już chyba we wszystkich salonach, każdy gdzieś mnie odsyłał i nigdzie tego nie było... Czy ktoś wie gdzie mogę to kupic? Bo inaczej będe musiała znowu zmnieniać telefon... Z góry dzięki za pomoc (w razie mój numer 7331) -
Anonim
-
Rafał
-
Anonim
Wiem, wiem, wiem... Sama nie wiem jak to się stało- nagle wzięłam telefon, spojrzałam i nie było obudowy...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne