DS Riviera [301]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • J.C.

Nie żebym była oryginalna... bo to ostatnio dość popularny wątek, ale potrzebuję pokoju w Rivierze, może ktoś zechciałby mi swój przydział odstąpić/odsprzedać?
    Będę baardzo wdzięczna za info na priv, albo tel. 509-968-059.
  • agmorka

Odkupię miejsce żeńskie w Rivierze lub w Babilonie (cena do uzgodnienia).

kontakt: agmorka@gmail.com
    tel. 661-202-101
    gg 13137701
  • gypsy girl

Poszukuję podwójnego miejsca w Rivierze/ Babilonie. W zamian, poza ewentualnym wynagrodzeniem finansowym proponuję miejsce podwójne w DS Ustronie. Jak narazie mieszkamy we 2 w 3osobowym pokoju i wiele wskazuje, ze nikt więcej nie będzie dokwaterowany. Pokój po remoncie.
    Warunki wymiany do ustalenia - jesteśmy otwarte na propozycje

kontakt : anna.mazinska [at] gmail.com
    gg : 2968260
  • gypsy girl

dodam, że nie muszą te miejsca być w tym samym pokoju, zależy jednak nam na skompletowaniu 2 w obrębie jednego akademika
  • Monika

a jak z noclegami na krótszy okres czasu?
    posiada ktoś nr do Riviery? bo mam jakiś,ale nikt nie odbiera :(
  • Monika

właściwie to już nieważne.
  • Anonim

Przygarne pokoj w riv.
    Kontakt na PW.
  • gyna

hej, poszukuję osoby ktora dostala miejsce w akademiku na rok 2010/2011 i będzie chciała z niego rezygnowac. Taką osobę bardzo proszę o kontakt:) gg 1276013, kom 691 305 433
  • Wojtek

WITAM!:) Poszukuje osób do składu do pokoju do Riviery:) jestem z wydziału elektrycznego i wiem że riviery to nasz wydział niestety z reguły nie dostaje. Jednak gdy się zbierzemy w parę osób i złożymy preferencje składu jest o wiele łatwiej i wiem że jest to możliwe.
    Prosze o kontakt gg 305081
| |

http://www.riviera.pw.edu.pl/ Największy kurde warez w Europie Środkowej.

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)