- 1
- 2
-
Anonim
Euforia............!
Zioni 3 czerwca w CDQ !!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))) -
Anonim
jakieś dokładniejsze informacje możesz podać? np. po ile wjazd? :] widziałem ich już 2 razy, ale chętnie wybiorę się znowu :] -
Anonim
-
Trąba
byłem w tamtym roku na Zion Train w CDQ i był taki ścisk, że nie było miejsca żeby sie ruszać :(
ale za to muzyka... :))))
-
-
Anonim
ja też tam byłam, ale ścisk był niewyczuwalny. Ja i tak płynęłam ponad wszystkimi razem z Zionami. -
-
Anonim
-
Anonim
generalnie w poslce wele razy gral krzysztof krawczyk... wiele razy gral ivan & delfin.... wiele razy gralo papa dance... jak zion train przyjedzie raz w roku to raczej w porownaniu z tym nudno nie jest... zreszta.... ja ci nudno to nie idz... bedzie jedno miejsce wiecej... -
Anonim
a poza tym w większym ścisku się dobrze bawiło :P A na Zionach to nic a nic nie przeszkadza :] -
Ganja Ninja
mam wrazenie niestety jakby troszke sie za wolno rozwijali, i faktycznie to zaczyna sie robic troszeczke nudne, no ale gdyby nie ten scisk no to jest to napewno jedna z kilku moze imprez w Wawie w ciagu roku, na ktore warto sie wybrac, bo tak to jest raczej ogolnie zenada ......... -
qe
oj nie marudz :P :) wspaniale,ze beda...bylam na nich w gdanskim zaku i do wawy z checia sie przejade:) -
chwast Chwast
Nareszcie! Od zeszlorocznego Kazimierza troche czasu juz minelo.
Co za lamerstwo przeciez to ZION!
Co jest k... -
a w
jak starczy gotówki, też się chętnie wybiorę; ]
a Kazimierz zeszłoroczny fakt, ładne pare miesięcy już... (panie cHwast, ja mam zdjęcia) :> -
booris
jak zion train to nuda i zenada to co nia nie jest.malo jest tak energetycznych kapel jak ta -
gosiakko
mam nadzieje,ze bedzie na powietrzu jak ostatnio. basy lepiej sie rozchodza:D -
Łukasz czego szukasz
Eeeeetam ile razy można... Za 10 razem Zion Train nie smakuje już tak dobrze :-D Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać :-D -
Łukasz czego szukasz
Swoją drogą mają przyjechać z danzallowym wokalistą więc moze znów zmiażdżą mnie nowatorstwem i mocą basu :-) -
Anonim
-
Łukasz czego szukasz
-
Ganja Ninja
ten Vocalista to pewnie DubDadda który wystepuje na ostatniej plytce- czyli zadne tam nowatorstwo , ale bardzo fajnie wymiata koles :P
- 1
- 2