Dub [656]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Euforia............!

Zioni 3 czerwca w CDQ !!!!!!!!!!!

:))))))))))))))))))
  • Anonim

jakieś dokładniejsze informacje możesz podać? np. po ile wjazd? :] widziałem ich już 2 razy, ale chętnie wybiorę się znowu :]
  • Anonim

nie wiem nic więcej...
    niewiele informacji jak na razie.
  • Trąba

byłem w tamtym roku na Zion Train w CDQ i był taki ścisk, że nie było miejsca żeby sie ruszać :(
    ale za to muzyka... :))))

• Anonim

ja też tam byłam, ale ścisk był niewyczuwalny. Ja i tak płynęłam ponad wszystkimi razem z Zionami.
  • JungleMan

Scisk to słaba impreska. nie idę. :P
  • Anonim

ojej, znowu? ktory to juz raz? ale nuda.
  • Anonim

generalnie w poslce wele razy gral krzysztof krawczyk... wiele razy gral ivan & delfin.... wiele razy gralo papa dance... jak zion train przyjedzie raz w roku to raczej w porownaniu z tym nudno nie jest... zreszta.... ja ci nudno to nie idz... bedzie jedno miejsce wiecej...
  • Anonim

a poza tym w większym ścisku się dobrze bawiło :P A na Zionach to nic a nic nie przeszkadza :]
  • Ganja Ninja

mam wrazenie niestety jakby troszke sie za wolno rozwijali, i faktycznie to zaczyna sie robic troszeczke nudne, no ale gdyby nie ten scisk no to jest to napewno jedna z kilku moze imprez w Wawie w ciagu roku, na ktore warto sie wybrac, bo tak to jest raczej ogolnie zenada .........
  • qe

oj nie marudz :P :) wspaniale,ze beda...bylam na nich w gdanskim zaku i do wawy z checia sie przejade:)
  • chwast Chwast

Nareszcie! Od zeszlorocznego Kazimierza troche czasu juz minelo.

Co za lamerstwo przeciez to ZION!

Co jest k...
  • a w

jak starczy gotówki, też się chętnie wybiorę; ]

a Kazimierz zeszłoroczny fakt, ładne pare miesięcy już... (panie cHwast, ja mam zdjęcia) :>
  • booris

jak zion train to nuda i zenada to co nia nie jest.malo jest tak energetycznych kapel jak ta
  • gosiakko

mam nadzieje,ze bedzie na powietrzu jak ostatnio. basy lepiej sie rozchodza:D
  • Łukasz czego szukasz

Eeeeetam ile razy można... Za 10 razem Zion Train nie smakuje już tak dobrze :-D Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać :-D
  • Łukasz czego szukasz

Swoją drogą mają przyjechać z danzallowym wokalistą więc moze znów zmiażdżą mnie nowatorstwem i mocą basu :-)
  • Anonim

udlaw sie swoim krytycyzmem :P :D:D:D
  • Łukasz czego szukasz

:-)
  • Ganja Ninja

ten Vocalista to pewnie DubDadda który wystepuje na ostatniej plytce- czyli zadne tam nowatorstwo , ale bardzo fajnie wymiata koles :P
  • 1
  • 2
| |

Przestrzeń... Bass... Riddim... Echo... Wszystko o Sztuce Dubu, dla tych co tworzą i tych co słuc...

Fotki

Miejsca grona (3)