-
Ciornij Skolopiendr
czy satz ma kolejna rzecz ktora moze sie chwalic na zebraniach i uroczystosciach jaki on to zajebisty jest bo wszyscy w jego szkole zdali dzieki niemu? -
marēkⁿ
nie :] z pierwszych klas nie zdał jeden koleś- miał pisać 3 komisyjne, ale jak poprawiał pod koniec roku cząstową jakąs to mu nie wyszło i dostał za to 1 więc włodi sie wnerwił i nie dopuscił go do żadnego komisyjnego i teraz chłopak siedzi nadal w pierwszej znaczy będzie... -
Anonim
chyba chodzilo o matury... jesli dobrze zrozumialam.... tak wiec matury zdali wszyscy!! -
talar
-
-
paula
-
Ciornij Skolopiendr
-
Anonim
-
Ciornij Skolopiendr
-
Anonim
Z pierwszej klasy(gim.) niezdał jeden chłopak;D
Heh myśle że wszyscy z pierwszych klas wiedzą o kogo chodzi... o D.M :P:P:P
-
Alek
kurwa ja mu dam jak sie pochwali .. niech sie pochwali jak wiekszosc kijowo zdala i jakie szare teraz maja perspektywy na studia... nigdy nie myslalem ze skoncze na WAT-e na budowie maszyn z 2oma kumplami z klasy:/
No i bedzie dobrze jak beda 2 panienki w klasie... o w morde zaraz bede plakać;( -
Anonim
no pochwalic to on sie na pewno nie moze dobrowolska....jesli trzecie klasy zdaly dobrze polski, to moga to zawdzieczac tylko i wylacznie swojej pracy, jesli ktos zwalil-moze jej podziekowac. ja teraz ide do klasy maturalnej i jestem pewna ze z materialem to my sie moze cudem wyrobimy i to tez na styk....bez komentarza... -
Alek
eeee raczejsie napewno nie wyrobicie jak znam to tempo, chociaż p.Krok zmieniła plan nauczania jak z nami się nie wyrobiła ze wszystkim. NAszczęście jest dużo miejsc na studiach a coraz mniej studentów więc luzik.
Po pierwszym załamaniu okazało się że wszyscy zmieniają kierunki i jest w chuj wolnych miejsc, tak więc PW rulezzz:D
Kiedyś dupesaca załatwie tylko musze zdać administracje:P hehe -
Anonim
wcale nie jest coraz wiecej wolnych miejsc, bo w przyszlym roku ma byc podobno o wiele wiecej maturzystow niz w tym, nie wiem dokladnie jak te dane wygladaja, ale fakt to fakt - wiecej mijsc ni bedzie my dearrrr; ) powodzenia przyszlorocznym maturzystom :D -
Anonim
-
Anonim
Kurde, czy tylko ja się na dzienne nie dostałem?! Zresztą, nie ma tego złego... Dzięki temu mam niepowtarzalną okazję na rozpoczęcie błyskotliwej kariery w jakże cudownej, międzynarodowej firmie Johnson Controls:) Eh... pzdr -
Anonim
A właśnie, odpowiadając za koleżankę Inez. "Ja? Ja to się nigdzie nie dostałam. Nie zdałam matmy. A nawet jakbym zdała<co jest absolutnie niemożliwe> to i tak nie dostałabym się na dzienne. Jest milion osób lepszych ode mnie. A o anglistyce to nie ma nawet co marzyć." Pozdrawiam Cię:* -
Alek
mmm Jacek widzę że odsłoniłeś przed nami rąbek swojej kariery. To u Zadzika już nie pracujesz? -
Anonim
-
Anonim
a swoja droga kolezanko Weroniko Zuzanno Julio - jako ze sie wczoraj spotkalysmy, to mowie tylko - 3maj kciuki za te 4 osoby!!! :) Bo moze moze jeszcze bede na ILSie :D
pozdr! -
Anonim
DO JACKA: hmmm zle mi to zabrzmialo. Chyba powinno byc: lubie Cie takiego zlosliwego :D ale na pewno bedzie dobrze jak napisze, lubie Cie kiedy jestes taki zlosliwy :D
no, tyle :)
kissssssss:*