-
Ciornij Skolopiendr
co tak cicho, kurwa, trzeba se robic pauzy of wkuwania? jak wam poszly ustne? poki co ja mam angielski 20/20. cieszem siem. mam nadzieje ze to zapoczatkuje trend na podobne oceny. zycze wam tego tez. -
Anonim
wow! gratz!!! no to ja mam narazie polski 20/20, co wcale nie oznacza,ze dalej tez bedzie tak milo... -
Martyna Łapacz
No, no, ładnieee :). Oby tak dalej i oby jak najwięcej; ).
Hehe, dyro nam dzisiaj na matmie zdał sprawozdanie z wyników matur.
"Nie jest najgorzej" :P. -
Ciornij Skolopiendr
i co, pewnie byl zadowolony z siebie ze tak dobrze jego szkola zdala. -
-
Anonim
-
Anonim
To wyglada u nich pewnie tak.Krzesła komisji są pdo pradem,sac oglada wszystko przez kamere,i jak ktoś z komisji chce dać niską ocenie to dostaje kopa:p -
Anonim
Pani egzaminatorka z maczka byla na tyle obszerna, ze nawet 40000V na nia nie podzialalo...sac byl bezradny... -
mój lunapark
heh...
ja jak narazie slyszalam ze wiekszosci poszly dobrze...
i rozmawialam juz z wieloma osobkami zadowolonymi ze swoich wynikow :)
oby tak dalej :)
a i oczywsicie powodzonka :)
<i kop na szczescie> -
Anonim
Ja myśle ze w takim razie przypadkiem pokazał jej przed rozpoczęciem matur zdjęcie członków rodziny zknablowanych i wiszących nad czarą z wrzącym olejem. -
Anonim
a to wielce prawdopodobne bo caly czas cicho siedziala i udawala, ze jej nie ma... -
OLA :)
Ja teraz jestem w Maczku może w czymś pomóc?? A zgadnijcie kogo mam w komisji! Naszą wspaniałą panią Drózd... kurcze co jakiś czas mnie nachodzi, że w sumie to już nei pamiętam czy powinnam się cieszyć czy nie. Kiedyś pamiętam oblała mnie na wierszyku :/ ale mam nadzieje, że tu da sobie spokój... :] -
Anonim
-
Ciornij Skolopiendr
jutro tura 3 ustnych. trzymajcie sie... w sumie biorac pod uwage ze wiekszosc osob dostaje albo maks albo cos w okolicach nie wiem jaki jest ich sens ... ale poki sam nie zdam nie bede nic wiecej mowil :) -
Anonim
-
talar
Ja na angielskim mialem gadac o sposobach odzywiania. Czyli fast foody i takie tam. Niestety ten temat mocno zahacza o problem otylosci...Kurde glupio mi bylo mowic bo w komisji siedziala wlasnie ta Berta z Maczka, ktora podobno w szkole jezdzi winda dla inwalidow.....nie chcialem jej urazic bo jeszcze gotowa mnie oblac:D -
Anonim
-
Anonim
zaczynam sie bac tego ang... jak mi przywala jakies elektrownie jadrowe, o ktorych nie mam pojecia po polsku?:)
-
Ciornij Skolopiendr
-
Anonim
Ale mogą wziąc to za unikanie odpowiedzi..... by poprostu mniej powiedziec...... ale spokojnie, takie diabły żadko się zdazają......; ) -
mój lunapark
nie no bez przesady...
mi tez sie wydjae ze dla nich wazniejsze jest operowanie jezykiem a nie jakas tam wiedza....
no ale coz...
kazdy moze sie trafic w komisji :)