DWLOT - XXXIX LO im. Lotnictwa Polskiego na Bielanach [1297]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Smoder

JA ZDALEM :D
  • Anonim

ja też:D
  • .::J@CeK::. BMW

NO I JA :D:D
  • Adrian chodź !

ja też !!!!!!

..... rok temu :P
  • Ania

jak milo dolaczyc do tego <grona>
  • Anonim

zdalem:)
  • Anonim

i ja tez zdalam...rowniez rok temu:P
  • Anonim

też zdałem :)
  • Ania

a no i oczywiscie WIELKIE dzieki dla p. PROCZEK za wstawanie na 7.00 rano do szkoły aaby douczac nas biedne dzieci :)
  • Ania

a no i oczywiscie WIELKIE dzieki dla p. PROCZEK za wstawanie na 7.00 rano do szkoły aaby douczac nas biedne dzieci :)
  • Anonim

GRATULACJE DLA TYCH, KTÓRZY ZDALI ORAZ SŁOWA OTUCHY DLA TYCH, CO MAJĄ ROK W PLECY... to nic strasznego, więcej czasu na decyzję a propos kierunku dalszej edukacji.
  • Adrian chodź !

głębokie....
  • Anonim

no to gratulacje wszystkim:*:D
  • Anonim

Co głębokie...? :>
  • Sqrkowana

Ja tez zdalam ..jupi jupi jupi w styczniu co prawda ale jest..nie w kiesznie jeszcze bo dopiero ja musze odebrac..straszne to..:/
  • Anonim

taaaa to ja ide to zobaczyc :-) moja KOCHANA wystrojona jak na slub :-)
  • Anonim

btw .. GRATULACJE :-)
  • Anonim

Jak nie w kiesznie, to co sie chwalisz- ja swoja mam od roku i w kieszni jej nie mialam- jakos sie nie zmiescila...hmmm...ta piekna okladka nie da sie zlozyc :/ Szkoda, ze niektorzy miec takiej nie beda; ) I tak jestem z Ciebie dumna- malo kto do matury z geografii postanowil nauczyc sie wszystkich numerow kierunkowych miedzymiastowych (w Polsce) i miedzynarodowych (na caaaalym swiecie).
  • Sqrkowana

<Lol2>
    No nie wiedzilam co bedzie ..a nie chcialam jeszcze raz powtarzac tego koszmaru!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A Ty Najdroższy bedziesz musial jednak poczekac do naszego slubu aby mnie w takiej kracji zobaczyc..bo wczesniej moze jednak nie byc mozliwosci:)
  • Anonim

ja sie chyba nie doczekam :-)
| |

Grono dla uczniow i absolwentow XXXIX LO im. Lotnictwa Polskiego w Warszawie. Zapraszam :) http://...

XXXIX Liceum Ogólnoksztcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)