-
Smoder
-
Anonim
-
.::J@CeK::. BMW
-
Adrian chodź !
-
-
Ania
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Ania
a no i oczywiscie WIELKIE dzieki dla p. PROCZEK za wstawanie na 7.00 rano do szkoły aaby douczac nas biedne dzieci :) -
Ania
a no i oczywiscie WIELKIE dzieki dla p. PROCZEK za wstawanie na 7.00 rano do szkoły aaby douczac nas biedne dzieci :) -
Anonim
GRATULACJE DLA TYCH, KTÓRZY ZDALI ORAZ SŁOWA OTUCHY DLA TYCH, CO MAJĄ ROK W PLECY... to nic strasznego, więcej czasu na decyzję a propos kierunku dalszej edukacji. -
Adrian chodź !
-
Anonim
-
Anonim
-
Sqrkowana
Ja tez zdalam ..jupi jupi jupi w styczniu co prawda ale jest..nie w kiesznie jeszcze bo dopiero ja musze odebrac..straszne to..:/ -
Anonim
taaaa to ja ide to zobaczyc :-) moja KOCHANA wystrojona jak na slub :-) -
Anonim
-
Anonim
Jak nie w kiesznie, to co sie chwalisz- ja swoja mam od roku i w kieszni jej nie mialam- jakos sie nie zmiescila...hmmm...ta piekna okladka nie da sie zlozyc :/ Szkoda, ze niektorzy miec takiej nie beda; ) I tak jestem z Ciebie dumna- malo kto do matury z geografii postanowil nauczyc sie wszystkich numerow kierunkowych miedzymiastowych (w Polsce) i miedzynarodowych (na caaaalym swiecie). -
Sqrkowana
<Lol2>
No nie wiedzilam co bedzie ..a nie chcialam jeszcze raz powtarzac tego koszmaru!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Ty Najdroższy bedziesz musial jednak poczekac do naszego slubu aby mnie w takiej kracji zobaczyc..bo wczesniej moze jednak nie byc mozliwosci:) -
Anonim