Dzieci [2222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♪♪królewna juz nie z drewna♪♪

Tu proponuje zamieszczac ogloszenia o pracy,korepetycji,klubach dla dzieciaczkow itd.
  • Krewetka

Udzielam korepetycji z jezyka ang. ale uczniow szkoly podstawowej, gimnazjum i liceum (takze przygotowuje do matury). Cena zalezna jest od tego jak daleko od centrum Warszawy musze dojezdzac, a takze od ilosci uczniow. Zazwyczaj jest to 30 zl za 60 min lekcji. Posiadam wiele ciekawych materialow a takze doswiadczenie w pracy z dziecmi.
  • Łojej :)

Studentka pedagogiki specjalnej i informatyki i ekonometrii chętnie pomoże w:
    - odrabianiu lekcji
    - matematyce
    - j. niemiecki
    - nauce czytania i pisania

Teraz nauka będzie przyjemniejsza :)

Udzielam również korepetycji z matematyki od podstawówki do liceum :) Duże doświadczenie. Moi uczniowie na maturze uzyskiwali wyniki powyżej 85% :)

Kontakt
    502 048 456 - jeśli nie odbieram to proszę o smsa.
    lojejek@gazeta.pl
  • szpetna miećka

szukam logopedy specjalizującego się w dzieciach "trudnych" !.......wiadomość na pocztę,proszę! :D

http://www.patrykhetmanski.republik...
    Moze damy rade jakos pomoc?
  • Anonim

http://smyki.pl/domeny/smyki.pl/pat...
    a tu Patryka blog... przemiła mama, dzieci jeszcze bardziej kochane...
  • Anonim

http://smyki.pl/domeny/corcia.pl/ig...

a tu jest blog Patryka siostry...
  • ★Katherine★

;D
  • elza

Jeżeli chodzi o dzieci i babskie problemy polecam stronę dzieciaki.net
  • the_melon_ company

Hej!
    Znajomi rodzice poszukują opiekunki dla dwuletniego Jasia. Praca za dobrą stawkę (9 zł za godzinę) 2-3 razy w tygodniu po południu i wieczorami, jakieś 10- 12 godzin. Chłopiec świetny, mama sympatyczna:)
    Mieszkają w Pyrach (15 minut autobusem 709, 727 od metra Wilanowska), gdy praca ma być wieczorem płacą za taksówkę. telefon do Mamy Jasia: 0-607-627-176
  • Anonim

Studentka pedagogiki (III rok specjalizacja edukacja początkowa) chętnie udzieli korepetycji z zakresu matematyki, języka polskiego, angielskiego, przyrody. Ciekawa forma zajęć, miła atmosfera :) Zainteresowanych proszę o meila na adres : justys-ka1@tlen.pl. Pozdrawiam :)

Poszukuje dietetyka(profesjonalisty lub amatora),ktory pomoze mi przytyc:)
  • Dorotka

>♥♥królewna juz nie z drewna♥♥ napisała:
    >Poszukuje dietetyka(profesjonalisty lub amatora),ktory
    >pomoze mi przytyc:)

Podłączam sie do poszukiwań. Zwłaszcza to trudne bo ogólnie słyszy sie ze dziewczyna chce schudnąć a nie przytyć.

Przed ciążą ważyłam 50kg przy wzroście 162cm i było idealnie a po ciąży waże 44kg i wyglądam jak chodzący szkielet.

Jeśli macie dobry sposób na przytycie to prosze piszcie !!!!!!!!!!

• Dorotka

lub piszcie na prv lub gg 6898074

No ja z kolei w ciazy jeszcze nie bylam,ale wazylam 57kg przy wzroscie 173,a teraz waze 48-49kg.
  • Dorotka

Mam znajomą która przy takim samym wzroście ważyła tyle samo, z tą różnicą że taka chuda była od urodzenia.

To czemu ważysz tak niewiele??? Odchudzałaś sie???

Nie odchudzalam sie,Nie robilam nic zeby schudnac.Jem duzo slodyczy,makaronow,rzeczy ogolnie uznawanych za tuczace i nic:(
  • Anonim

Poszukuje dobrego ortodonty dla dziecka (2 lata). Warszawa.
  • Anonim

>* Gwiazda * napisała:
    >>♥♥królewna juz nie z drewna♥♥ napisała:
    >>Poszukuje dietetyka(profesjonalisty lub amatora),ktory
    >>pomoze mi przytyc:)
    >
    >
    >Podłączam sie do poszukiwań. Zwłaszcza to trudne bo
    >ogólnie słyszy sie ze dziewczyna chce schudnąć a nie
    >przytyć.
    >
    >Przed ciążą ważyłam 50kg przy wzroście 162cm i było
    >idealnie a po ciąży waże 44kg i wyglądam jak chodzący
    >szkielet.
    >
    >Jeśli macie dobry sposób na przytycie to prosze piszcie
    >!!!!!!!!!!
    >
    >
    >

Kurcze ja po drugiej ciazy waze mniej niz przed obydwoma,wzrost 170cm waga 49 kg,pzrynajmniej nie czuje juz sie osamotniona,bo ciagle czuje ze cos ze mna nie tak,nie odchudzam sie,wlasnie jem trzecia kanapke z nutella :)

Dla mnie sloiczek nutelli,to nieodlaczny towarzysz "Skazanego na smierc".Najbardziej wkurzaja mnie komentarze w stylu,bo Ty pewnie chora jestes itd.
    a moj facet mowi,ze wprowadzi celibat bo to od nadmiaru sexu;p
| |

Kto ma dzieci ten wie - o dzieciach można w nieskończoność. Golaski mile widziane, ale tylko w T...

Fotki

Miejsca grona (5)