Dziennikarstwo [3367]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich zaprasza na debatę "Dziennikarstwo śledcze - prowokacja - rzetelność", która odbędzie się w Domu Dziennikarza SDP w Warszawie, ul Foksal 3/5, I piętro w środę 1 czerwca o godz. 15.00.
  • Anonim

O 15? Swietna pora.
  • kupon_promocyjny

akurat mam wykłady, zastanawiam sie co będzie ciekawsze.
  • Anonim

Bedziesz chemie w biedronce wykladac?
  • Asiulek

Czy w tym kraju ktoś myśli??? O innych...
  • Anonim

Ja np. caly czas mysle o innych; p
  • kupon_promocyjny

jako starszy wykładowca wykładam kafelki na podłodze GG. Ale co to ma do rzeczy ?
  • Asiulek

grzesiu... o innych... kobietach obnazajacych swe ciala na goracach ulicach warszawy? :)))
  • Anonim

Asiulek - rozgryzlas mnie! ale to tez sie liczy; p

ps. zeby sie tylko dzis nie przeziebily bo dzis troche zimno... :(
  • trini

jutro o 15.00 ?
    można wpaść?
    przyjść znaczy? :)
  • kupon_promocyjny

Zimno to jest wtedy gdy jak wylejesz z 10 piętra wiadro wody to na parterze spadnie lód.

Czy na konferencjach elit rzadzacych jest wymagany własny termosik i kubeczek ?
  • trini

tak sobie podczytuję ale ty Zgryźli to chyba z innej planety jesteś?
  • Anonim

Baba - to taki kosmita. Probuje sie z nami komunikowac i prosi, zebysmy zabrali go do "our leaders". Ale my mowimy - ET go home.
  • trini

to znaczy, że ma tak zawsze? <przerażony>
  • kupon_promocyjny

baba - jestes wojującą upierdliwą feministką niegolącą sie tu i ówdzie ? Mam takie wrażenie.
    PS - czemu ma sluzyc twoja fotka ?
  • trini

a ty masz cokolwiek poza wrażeniem?
    twoje teksty są conajmniej niesmaczne, nie na poziomie i w ogóle poniżej krytyki
    dno społeczne - rynsztok
  • Anonim

Baba - uwazaj bo Cie Vlad dopadnie, namierzy i wyssie...
  • Trzy

Zgryźli, powtarzasz obiegowe stereotypy, w dodatku te najgłupsze. Zastanów się troszkę.
  • trini

Grzesiu - nie rozumiem... <wow>
  • kupon_promocyjny

o gustach sie nie dyskutuje, twoja subiektywna ocena nic nie wnosi do dyskusji.
    Aczkolwiek jak powiadał jeden z panów pisarzy "z głupców i pijaków odpowiedzialnośc mniejsza" tłumacząc niedosłownie.

PS jesli te teksty są dnem i rynsztokiem to jak ocenisz tzw kawały o blondynkach, gonienię za tanią sensacją w niektórych periodykach pisanych a także inną radosną twórczosc tego kalibru. I jesli jestes bez winy - rzuć pierwsza kamień.
| |

Dla tych, co: - robią piórem - robią organem - robią organem oraz gębą, czyli dla pismaków, r...

Fotki

Miejsca grona (1)