- 1
- 2
-
Anonim
-
kupon_promocyjny
-
Mariusz
-
milena
-
-
Anonim
-
Anonim
-
milena
najfajniejszy jest ten odcinek z papiezem:
- papiez przyjezdza do polski
- przeciez papiez nie zyje -
kupon_promocyjny
szkoda, ze te chomiki sa statyczne. a Tadek sam niepodobny do siebie :) -
Anonim
-
kupon_promocyjny
zamiast krytykowac własny komiks bys strzelił, chociaż jednego stripa. -
Anonim
pjerdolisz - sięgasz ewidentnie teraz po teorię uprzedzeń (w co nie wątpię, albowiem orzeklem, że komiks w którym drwią z kaczora jest mierny)
zapewne sądzisz, że sympatyczne uczucia dla kaczorów przysłaniają mi rzeczywistość, a niewinny komiks to dla mnie ostrze wymierzone w prezydenta i jego bliźniaka, a potępiam ad hoc - albowiem wszystko co jest przeciw kaczorom jest efektem pracy szatana
otóż, gdyby tak było myliłbyś się
odmawiając mi prawa do krytyki - niec mnie zaskakujesz
co do meritum: jeżeli chodzi o komiksy to powiem, może tak, że bohaterowie sami się narzucili, chomiki to chwytliwa dosyć aluzja do chomoseksualizmu, którą każy zrozumie w kontekście parady w warszawie zakazanej przez kaczora. Strona graficzna więc jest z pomysłem i nawet nieźle narysowana. Gorzej z dymkami - brakuje im zwięzłości i niezbędnych do zarechotania puent. Jeden czy dwa stripy mi się spodobały. Reszta to już rzeźbienie na siłę. Jaki wniosek? Autorzy powinni zatrudnić tekściarza, bo sami są za ciency. Skąd to wiem? Bo mam oczy. -
kupon_promocyjny
sięgałem po butelczyne coprawda. Pies w sumie z kaczorami - twoja wypowiedz odebralem jako krytke wykonania.
I tak szpile chciałem zmyślnie wkręcić dziabając ego gdyż ciekaw jestem jak ty bys ujął zagadnienie. -
jędrzej
no ale v-cepremier dorn i kurski slabi nie są... :)
a i odcinek z gora przemawiajaca do ojca dyrektora!:D -
Anonim
no przesz mówię
ale widać zmęczenie materiału
teraz pomyśl jaki szacun dla Mleczki Sawki i Raczkowskiego - tam co rusz makówka pracuje - trzeba się ustawić w rytmie, komiks to jest niełatwy kawałeczek chlebka, suchy, czerstwiejący z czasem, aż się nie chce żuć -
Anonim
niektore fajne a niektore niefajne.
i tak nic nie przebije karaszewskiego. -
Anonim
-
Anonim
sawka, mleczko raczkowski to stare wygi, wychowane na zarcikach czasu prlu. nie mowie o komiksach politycznych tylko o konstatacji rzeczywistosci w ogole, i karaszewski nie ma sobie rownych. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
tak już mam
poza tym maniera tego autora nie bardzo mi się podoba
to wciąż jest jakieś "przerysowywane"
teraz wszędzie wszystko jest przerysowywane. ze zdjęć oczywiście, nie ma normalnej kreski, nie ma pióra i tuszu i do tego napisik, żeby każdy wiedział o co chodzi, irytuje mnie to niestety i nic nie poradzę
- 1
- 2
|
|
Dla tych, co: - robią piórem - robią organem - robią organem oraz gębą, czyli dla pismaków, r...
Miejsca grona (1)
-
Warszawa Rondo Romana Dmowskiego, Warsaw
- Dodaj miejsce