Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy jest ktos chetny na praktyki w portalu internetowym??
    dla najlepszych mozliwa praca........
  • Anonim

nikt??
    hmmmmmmmmm.........
  • Grono.Net

a jesli ktos? :>
    co to za portal??
  • Anonim

o zarzadzaniu nieruchomosciami i sprawac pokrewnych. start od zaraz i jak ktos sie sprawdzi to dostanie etat. :)
  • Grono.Net

kryste, ja sie na tym nie znam...

i co? mialabym tam siedziec w konkretnych godzinach czy jak bym chciala?
  • Anonim

jak bys chciala
    nawet nie musisz w biurze siedziec mozesz sie od czasu do czasu pokazywac i wysyłac reszte mailem.
    jak chcesz to wyslij mi wiadomosc i sie umow z osoba władna. tzn jak bedziesz zainetresowana to dam ci namiar do formy. a tematyka to nie tylko zarzadzanie nieruchomosciami ale ogulnie tez prawie wszystko z gospodarki a nawet czasem polityki........
  • Wymyśliliście Mnie Sobie

ja się znam!!!
  • Grono.Net

Trochi pozno :)

hie hie hie :)
  • Ania

Praktyki studenckie
    Związek Pracodawców Branży Internetowej Interactive Advertising Bureau Polska rozpoczyna nowy program praktyk studenckich. Szukamy młodych, pracowitych i znających angielski studentów wydziału dziennikarstwa, prawa, informatyki, zarządzania. Warunkiem niezbędnym do udziału w praktykach jest posiadanie własnego notebooka z legalnym oprogramowaniem.
    Studenci odbywający praktyki w naszej firmie będą prowadzić realne działania obliczone na uzyskanie konkretnych efektów. Będą kontaktować się z przedstawicielami największych podmiotów polskiego rynku interaktywnego oraz w ramach struktur europejskich z krajami współpracującymi w IAB Europe. Praca w dużej mierze będzie polegała na pozyskiwaniu wiedzy z zagranicy i przygotowywaniu oraz współprowadzeniu projektów. Praktyki mogą być świetną okazją do przygotowania się do działania w nowoczesnej i dynamicznie działającej organizacji. Planujemy również kilkudniowe szkolenia praktykantów w biurach naszych członków.
    Po odbyciu praktyk zostanie studentom wystawiona opinia Zarządu oraz Dyrektora generalnego IAB Polska, która znacząco podniesie szanse znalezienia pracy w branży internetowej. Będziemy również promować osoby, które uzyskają wysokie oceny w kontaktach bezpośrednich z członkami zarządów firm stowarzyszonych.
    Związek Pracodawców Branży Internetowej Interactive Advertising Bureau Polska działa na polskim rynku interaktywnym, technologicznym i reklamowym od 2000 roku. Naszymi członkami są: Onet.pl, Wp.pl, Interia.pl, Gazeta.pl, IDG Poland, Adnet.pl, Arbomedia.pl, IdmNet.pl, Money.pl, FFCreation.pl, Opcom.pl oraz Polskie Badania Internetu. Jesteśmy członkiem IAB Europe.

Prosimy o przesłanie swoje CV wraz ze zdjęciem na e-mail: awatla@iab.com.pl

Związek Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska
    ul. Jubilerska 10 p. 212
    04-190 Warszawa
    tel. 0-22 610-62-10
    fax/tel. 0-22 611-62-80
| |

Forum dla studiujacych, chcacych studiowac i tych co studiowali na dziennikarstwie.

Fotki

Miejsca grona (3)