-
Anonim
Cześć :)
Czas poruszyć temat gronowych koszulek - padał on kilka razy podczas naszych spotkań, ale bez większego entuzjazmu. Zapytuję więc szanowne grono: kto byłby chętny odziać się w koszulkę (kolarską oczywiście), która jednoznacznie identyfikowałaby jej posiadacza, wzbudzała prestiż i respekt na ulicach? :)
Na razie chciałbym poznać ilość chętnych osób. Koszt takiej koszulki to ok. 90 PLN. Nie mam jeszcze pomysłu, co do wyglądu takiej koszulki. Pomyślałem, że powinno się znaleźć na niej logo grona (wysłałem właśnie e-mail do administratorów z prośbą o pozwolenie na umieszczenie logo na koszulkach) i gronowa ksywka (coś na kształt "browerzystki AGNES"). Kolor? Może czarny? :)
Czekam na odzew :) -
Wano
tez nie mam pomysłu na design tej koszulki, ale wysupłam te 90zeta na nią. Juz widze te nasze wycieczki wygladajace jak team kolarski w jednych barwach :)
-
Anonim
Taa.. ale czarnej nie polecam... jest strasznie gorąco w niej i do tego będzie blakła od słońca i prania.
Chyba najlepszym wyjściem będzie skopiowanie kolorów z serwisu -> koszulka pomarańczowa, logo grona i ksywy, do tego można dodać jakie wzorki (IMHO) -
plisowanka
coz pomysl koszulek ....................
przypomina mi znakowanie bydla na ranczu
albo kapiel 1 tury koloniowiczow w morzu
-
-
Pawlin
-
Anonim
Pomysl niezly; ) jestem za.Co do wygladu - zeby byla np w barwach grona: pomarancz, niebieski, zielen, fiolet + logo i xywa na ramieniu.Ogolny wzor i uklad sie wymysli = koncowy efekt -
Anonim
AnnGe: Ale koszulka nie jest przewidziana dla Wielkich Nieobecnych; ) -
Anonim
-
plisowanka
-
Anonim
> AnnGe: Ale koszulka nie jest przewidziana dla Wielkich Nieobecnych; )
Aućć... :) LOL -
Anonim
-
Anonim
> a czemu az 90 zl???
Słodka: Jest to cena przy jednostkowej produkcji. Gdybyśmy poszli "w hurt", można by zejść z ceną pewnie do 50 PLN. Ale nie przewiduję sprzedaży kilku tysięcy koszulek :)
Zaletą jest możliwość zrobienia nawet jednej sztuki (każda będzie miała inną ksywkę). Wadą - cena. -
Anonim
-
Anonim
-
!!! P_M !!!
skorośmy "browerzyści" to koło logo "Grona" wartoby domontowąć smakowicie wyglądający kufelego pełnego jasnego sss piankooom !!!
Jestem za - a nawet .....dalej !!!
p.s.
a nad tym wszystkim walnąć napis :
zMASOwany atak Grona -
Yousee..
Ja chyba póki co nie mam zdania, ale raczej sie jakos nie podniecam mysla o koszylce browerzysty-gronowicza... -
Anonim
-
Anonim
a tak to fakt- bosz jak zaczynacie rozmawiac o gadzetach to czuje jakbyscie nie popolskiemy sie wyslawiali... ehhhhhhhhhh -
Wano
ja i tak myslalem nad kupnem jakiejs kolarskiej koszulki (praktyczne), takze chyba poczekam do wyklarowania sie tego pomyslu -
Anonim
Wano: http://bcmnowatex.com.pl/ - w dziale "promocje" są dość tanie propozycje, jak dla mnie jedyna do zaakceptowania to czarna PZKOL :)
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne