-
Anonim
Cześć :)
Zapraszam tym razem na wycieczkę nazwaną "Chopin Express":
http://www.wir.most.org.pl/trasy/zw...
Odwiedzimy Żelazową Wolę, gdzie w cieniu, ciszy i spokoju spożyjemy izotoniki. Zabrać aparaty, kanapki i drobne na pociąg :) Weekend zapowiada się ciepło i słonecznie. Tempo: niedzielno-powsińsko-lanserski e :)
Do ustalenia:
- data wyjazdu (na razie wygrywa niedziela, 2 lipca)
- godzina: im wcześniej tym lepiej
- kierunek: pociągiem do Sochaczewa i z powrotem do Wawy rowerem, czy odwrotnie: z Wawy do Sochaczewa rowerem i powrót pociągiem?
Mam też alternatywną drogę przez Kampinos, skan wrzuciłem tutaj:
http://dll.ptun.org.pl/~en/grono/ze...
Zapraszam do dyskusji. Wszyscy mile widziani oczywiście :) -
Anonim
-
plisowanka
Dla mnie git bedzie tak: Niedziela, dojazd na rowerze-do domu pociagiem (hmm to chyba zrozumiale, ze taka a nie inna kolejnosc musi obowiazywac) co do alternatywnej drogi przez kampinos- tam jest piach.
pozdrawiam dwu i 4 kolowe robaczki :)
-
Yousee..
Ja tez optuje za powrotem pociągiem i wersja trasy nr 1 - nie cierpie jeździc przez piach brrr -
-
Pawlin
-
agni
Ja bym nie pojechała? Ja?! Oczywiście że będę. Jeśli to będzie w niedzielę :) -
Anonim
ja tez wole sobote i oczywiscie im wczesniej wyjedziemy tym lepiej, ile to jest km bo ja nie wiem czy dojade :) -
Tommy™
Niedziela, i ja za nią optuję. Jak najwcześniej - 10-ta? Tylko gdzie spotkanie? Oczywiście rowerami do Sochaczewa i powrót pociągiem! Odpoczniemy w pociągu i będziemy mieli siły na piwko po powrocie; D -
Kuba
Niedziela....w sobote moge być jeszcze pod wpływem piątkowej nocy,a chciałbym pojechac. -
Anonim
Jeśli mamy wracać pociągiem, to na miejsce spotkania proponuję stację Jet, na skrzyżowaniu Połczyńskiej i Lazurowej. -
Tommy™
Godzina 10-ta? Tylko żebyśmy ruszyli o tej 10-tej, a nie jak do Zalesia, po 11:30, zamiast o 11-tej! -
Yousee..
Ja jestem za tym zeby jak najwcześniej wyruszyć, bo musze być na 18 w W-wie -
Tommy™
Trzebaby zobaczyć, jakie są połączenia z Sochaczewa do Wawy, żeby się wyrobić i nie czekać na pociąg ponad godzinę na miejscu. Nie wiem, jak często jeżdżą pociągi z Sochaczewa. Ktoś może to sprawdzić? I ile trzeba mieć "drobnych" na bilet? -
Pawlin
-
magazynierroo patrollini
najpier myslalem, zeby tam pojechac pociagiem, ale jednak lepsza opcja bedzie powrot. pewnie bede, zobacze jak to z moimi planami zawodowymi sie ulozy. im wczesniej sie umowimy tym lepiej:)pozdr -
Herbi
Pociagi z Sochaczewa odjezdzaja o 16:23,17:03,18:18,19,04 jest to pociag podmiejski bilet kosztuje okolo 9,30zl czas jazdy okolo 56 minut z sochaczewa do warszawa zachodnia...Wiecej informacji na
http://www.pkp.pl
pozdrawiam:) -
Yousee..
-
Tommy™
-
Master
Ja się pisze tylko piszcie co dokładnie jeszcze i jakie ustalenia ....
P.S. Gomez nie wiem jak ty to obliczasz ale u mnie 2 lipca wypada w sobote a u ciebie w niedziele ..... Dlaczego ??
P.S. Nie pij tyle ....; )
Pozdro ... :D -
Juby
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne