-
Anonim
Agni!
Wszystkiego najlepszego, pogody na weekend, prostych szlaków i wygodnego siodełka :)
Pozdr,
Emil -
яazo я
niech żyje nam !
nie pękających gum, mocnego rumaka, nie gasnącego światełka :-)
łukasz
-
Yousee..
Ja juz skaładałam zyczenia, ale nie tak oficjalnie. Przyłaczam sie wiec do poprzedników, zgadzam sie z przedmówcami i dużo sił życze i cierpliwości do wspólnego przemierzania długich kilometrów na 2 kółkach :)
Duża buźka -
Maletz
Realizacji zamierzeń wszelkich, zdrówka i głowy do prowadzenia interesów związanych z wyrywaniem chwastów życzę... i wszelkich innych rzeczy, których życzę, ale nie umiem dziś wymienić, bo noc jakaś ciężka była. W każdym razie mnóstwo pozytywnych myśli kieruje :) -
-
agni
-
Anonim
Ja też się dołączam do życzeń wszytskiego najlepszego i wielu kkm na liczniku. Wypiję za Twoje zdrowie piwko w Czechach. -
Anonim
wiatru we włosach, szybkiego jak rumak roweru, mocnych nóg do "kopania" w pedały i zawsze szerokiej drogi życzę!!! :D -
Bart
ode mnie rowniez wszystkiego najlepszego!! Niech Ci droga lekka bedzie... -
Św. Agnes z Guadalupe
rowniez dolaczam sie do zyczen !! :)
..spełnienie awszystkich marzen ... nawet tych najskrytszych ...
hmm...
niestety moje mysli dzis nie sa tak lotnec ...wyraze je w bardziej sprzyjajacym momencie ...;)
w kazdym razie wszystkieko NA J!!!:) -
just polityk
ja rowniez zycze duzo radosci usmiechu :) przyjemnych trass rowerowychh :) i wielu zrealizowanych pomyslow na przyjemne zycie :)
pozdrawiami :) -
Grajkoo
Również dorzucam swoje życzenia... coż większośc tego co chciałbym życzyć napisali już poprzednicy, więc napisze krótko:
Wszytkiego NAj!!!!!! -
Anonim
najkrocej: wymysl sobie cos - marzenie jakies- a my wszyscy wyslemy pozitiv power co by sie tobie spelnilo:D
-
Anonim
najkrocej: wymysl sobie cos - marzenie jakies- a my wszyscy wyslemy pozitiv power co by sie tobie spelnilo:D
-
Anonim
-
Rzeźnik
Też przyłączam się do życzeń, choć nie dane mi było poznać Agni osobiście...
Z tymi życzeniami "niepękających gum" Toudi troszkę wyskoczył przed peleton :))). -
яazo я
-
magazynierroo patrollini
ja takze swoje grosze dorzuce:) jak najwiecej pozytywnych wibracji, symatycznych przyjaciol, spelnienia marzen, bys mogla swoj cenny czas poswiecic na wiele ciekawych wyjazdow turystczynych, dlugodystanosowego rumaka oraz sporo niezapomnianych imprezek Browerowych;)
- Przeglądaj grona w kategorii Sport
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne