-
Pati
Mój temat wszystko wyjaśnia:-) Wystarczy pisać!! Jakie macie zasady??:P:P -
Pati
Jakoś nic nie piszecie!!!
:-(((((((
Będę płakać, bo nikt mnie tutaj nie lubi:((((((9
Proszę odpisujcie na moje posty!!!!!!! -
Anonim
hm...moje glowne zasady to:
*nie caluje sie z byle kim a juz napewno nie na pierwszej randce...
*nie przespie sie z kims do kogo nic nie czuje...
*staram sie byc niezalezna...aby nigodo o nic (czesto) nie prosic...
*nie pozwole sobie na to aby plec brzdsza mnie ponizala...albo rzucala niestosowne teksty...
jednym slowem nie mozna dac facetom wejsc sobie na glowe...ale rowniez nie mozna byc z oschlym w stosunku do niego bo moze sie troszke zrazic...
wiadomo ze niektore zasady mozna czasem zlamac ale nie te co napisalam wyzej ...
;)))))))))))))))))))))))))) -
:*Karinka:*
zgadzam sie
moje najwzniejsze zasady to sa te. ktore wymienilas Olu!
I tez ich nie zamierzam lamac, ale nie bede sie zarzekac bo los lubi platac figle
;]
-
-
Olcia masz racje te zasady sa wazne chodz do swoich jeszcze dodam ,ze nigdy nie pozwole zeby facet mna rzadzil!!!
A widze ze ktos mi foto zwina :P -
DoRoTTii**
Chyba każda kobieta ma jakieś zasady !!
Ja mam ich sporo...
I przyznac muszę,że Ola i Ty Eve wymieniłyście pare z nich !!
-
DoRoTTii**
-
:*Karinka:*
-
Pati
Popieram wszystkie z was.
Eve sorki za to zdjątko, ale wiesz sama jak to jest. No spodobało mi się (ale nie zrzynęłam od ciebie)
Wymieniłyście także kilka moich zasad i tak jak wy nie mam zamiaru ich łamać!!!!
Pozdro:P:P -
Ola Sochocka
heh nie bede sie powtarzac :D widze ze wszystkie dziewczynki z zasadami kieruja sie tym samym :P heheh pozdrawiam all :* -
magda
hmm..nio ja w gruncie rzeczy tez sie z nimi(tymi zasadami) zgadzam;) aa i jak dla mnie nie mozna do pewnego czasu pokazac facetowi ze nam na Nim zalezy(chocby zalezalo nie wiem jak), no ale tez nie mozna byc obojetnym..:P trzeba Mu pozwolic zeby On sie stral..i pokazal jak Jemu zalezy:D bo jesli to My piewrwsze bedzie sie starac o Niego..to nie bedzie dobrze..On to wykorzysta tak jak nie powinno byc..wtedy On wie ze jesli nam zalezy to jestesmy w stanie zrobic dla Niego wszytsko..:/ a MY (dziewczynki) czesto ulegamy..:/ wiec pozwolmy facetom sie wykazac..!!:):P -
k a s i a
-
Pati
-
Ol.
ehmh dziewczynki z zasadami sie zebraly?:P ja mam tylko 1
-szalec i zyc kazda chwila
-
Anonim
mamy dośc podobne zasady ale ja mam jeszcze jedną i chyba jej nigdy nie złamie, nie umawiam się ze starszymi facetami typu raz starszymi odemnie, moja kumpela tak robi, ma 17 lat a spotyka się z 38 latkami z dziećmi i po rozwodzie
no ale najważniejsza zasada szaleć szaleć szaleć ale z głową;P
pozdrawiam -
Ol.
no to napewno tez sie niemam zamiaru spotykac z facetami powyzej 20 lat przynajmnij 3 lata roznicy mze byc pomiedzy mna a facetem a tak to kolesie do 26 lat moga byc dla mnie zwyklymi kumplami normalka -
wonka
a moją zasada jest to ze staram sie być zawsze szczera, róznie na tym wychodze ale cóz zasada to zasada.nie mwoie tu rzecz jasna o drobnych kłamstewkach kierowancyh do rodzicow czy jakis małych podpuchach dla znajomych,ale jesli rozmaiwma z kim o uczuciach to raczej nie wkrecam bajrey tylko mowie jak jest.. co do włazenia na głowe poprzez ponizanie..zalezy co dla ciebie jest ponizaniem.jasne przesady tez nie lubie,ale uwielbiam gdy facet mi docina i moge mu sie poodgryzac.jakas dziwna jestme chyba.ostatnio spotkalam faceta ktory wrecz sie podłąmał bo probował mnie jakos zirytowac..zmieszac z błotem..zrobic cokolwiek zebym sie obraziła i wogole mu to nie wychodizło..chbya nie był do tego przyzwyczajony:D
o i własnie jeszcze jedna zasada: nie obrazac sie za czesto i za byle co i nei rozpaczac z powodu złamanego paznokcia! -
wonka
zapomniałąm o jeszcze jednej: otaczac sie wesolymi ludźmi,którzy nie słodza tylko mówią mi ze cos robie nie tak a potem dlaej ze mną żartuja
a wszystko okraszać nutką ironii i sarkazmu trzeba..tak dla dodania zyciu kolorków:) -
.Pola
hmm..np. nigdy nei bede plakac przez faceta ..
dosc czesto ta zasade lamie ale olac:D -
Pati
Mya nie przejmuj się ja tez często to robię.Tego nie da się tak poprostu zmienić
:P:P
Ale jest dobrze!!!!!!!