-
<KINA>
wiadomosc od dr Cibiorowskiej: wszyscy którzy jeszcze nie zapisali sie na listę do egzaminu ustnego (oczywiscie Ci którzy są do niego dopuszczeni) proszeni są o kontakt mailowy w celu ustalenia terminu : ecw@poczta.onet.pl -
mały chińczyk, że tak powiem...
to niec teraz ktos zorientowany i bardzo kochany powie, z czego przykładowo może pytać... Jakieś info od starszych lat np... -
.::Lilith::.
A tak wogole kolejne pytanie od osoby niezbyt poinformowanej jezeli mam niezaliczone cw to na ustny ide po pisemnym??;]
-
Anonim
-
-
.::Lilith::.
-
Sylwia
Czy wiecie w jakies sali jest ustny ???
Czy w zakres materialu wchodza rowniez metdy sympleks ??? -
-
Anonim
-
Karola
-
crazy calmness
-
Karol
> Czy wiecie w jakies sali jest ustny ???
jeśli dobrze pamiętam, to mówiła, że w sali 336. -
Bartek
Wiecie może ile jest podejść do egzaminu ustnego ?? Bo ja nie widzę tego że jutro zaliczę:/ -
-
Anonim
ja czekam i czekam na tą odpowiedź.... i ciekawe czy się doczekam :| komuś w końcu odpisała? mail na 100% poprawny? -
Kapucha
-
Anonim
-
Anonim
-
jak juz wrocicie z ustnego ( z pozytywnymi wynikami mam nadzieje; ) ) to dajcie znac co i jak :) -
<KINA>
mam załamywać grupy Zarębskiego? babka pyta szczegółów, wyprowadzeń dowodów itd;/ średnio rozmowa z nią trwała 45 minut i tylko jedna osoba z grupy zareba wyszła dzisiaj z zaliczeniem. Jak dla mnie zadawała pytania dosć szczegołowe i uważam ze Świrszcz zadaawał bardziej konkretne pytania. ale nie ma co straszyć, moze od jutra bedzie lepiej;] -
Anonim