dziobak :) 2oo7 - 2o12 PW Chemia [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

w czwartek jest egzamin pisemny dla 2go roku, dlatego doszlismy do wniosku, ze w piatek beda ustne, ale nie wiadomo co znami.. dlatego sugeruje isc do niej
  • Anonim

Jasiu, nie kazdy jest taki zajebisty z preparatów jak Ty i potrzebuja czasu, albo chca skonczyc wczesniej i miec wiecej czasu na sesje..
    Mysle, ze egzamin z termodynamiki i preparaty to wystarczajacy argument dla tego aby pojsc do niej i porozmawiać aby zrobila pozniej (kwiecien) dla naszej szostki(?) egzamin ustny.

Pozdro
  • Madzia

Masz racje Przemek.Wole miec wolne przed sesja niz teraz znowu czekac caly dzien na state.Musimy sie jakos zebrac i pojsc do niej i pogadac.I tak mysle ze bedzie lepiej jak bedzie tylko nasz rok na ustnym w tym dniu ktory z nia ustalimy niz jak beda wszyscy bo nie bedzie trzeba tyle czekac.
  • Rockfreak \m/

ok. pół biedy załatwic termin cos czuje, wiecej biedy ze zdaniem jezeli jest tak uparta. powinnismy z nia pogadac wszyscy (zainteresowani) o tym ze chcielibysmy to po prostu odjebac na 3= i zapomniec o temacie. ma prawo wymagac od nas obrony naszych zajebistych ocen ale w przypadku nie obronienia nie ma prawa wymagac wiecej niż na 3. ja jestem gotowy zeby sie przejsc. kto chetny?
  • mały chińczyk, że tak powiem...

Ja tez jestem gotowa jej powiedziec, ze ja chce zaliczyc ten przedmiot, a nie obronic moje 4,5 z cwiczen...
| |

grono dla studentów wydziału chemii Politechniki Warszawskiej - rocznik 1988.

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)