dziobak :) 2oo7 - 2o12 PW Chemia [172]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nostus

Hej! Jest taki pomysł, żeby koło ze spektry napisać o godz. 9 w piątek a nie 16. Na pewno jest to możliwe, ponieważ w tym czasie mieliśmy wykład z analitów, więc AZ jest wolny. Najlepiej chyba będzie jeśli starości przegadają ten temat w swoich grupach i dadzą odp. grupowe. Czekam na wasze opinie:)
  • giggles

Myślę, że to dobry pomysł.; )
  • Anonim

tylko czy nie potrzebujemy też sali 350...
  • martinani

poza tym nie wiadomo czy profesor wtedy tez ma wolne
  • Olaszek

moglby tez ktos wziac pod uwage ze co niektorzy maja zajecia o 9 w ptk....
  • Archaon

16 to bardzo dobra godzina
  • Olaszek

nooo :D też tak myśle :P
  • nostus

spoko to juz jest nieaktualne
  • Archaon

Co byście powiedzieli na przełożenie kolokwium poprawkowego ze spektroskopii na tydzień gdzie jest boże ciało? Choćby w poniedziałek na wykładzie.
  • Karola

jestem za;]
  • Madx

:) dobry pomysł
  • ewa

czy kolos ze spektry jest w piątek czy w czwartek??
  • martinani

w piatek o 16 :)
  • Sylwia

ja tez jestem za :)
  • Archaon

to rozeznajcie się w swoich grupach czy przysłowiowa większość jest za przełożeniem.
  • Karola

gdyby nie chciał na wykładzie to 9 czerwca mamy plan piątkowy;]
  • Archaon

JEDYNY możliwy termin przełożenia to poniedziałek 8 czerwca o 18. Jutro na wykładzie zostanie puszczona lista, jeśli wyniki będą takie same jak dzisiaj (44 za przełożeniem wobec 1 symbolicznego sprzeciwu) to kolokwium jest przełożone.
  • giggles

dzisiaj była lista? fajnie wiedziec, tylko dlaczego nie doszła na sam środek auli ?

a jutro na jakim wykładzie?
    na tym, na który chodzi 1/3 osób ?
  • Archaon

tak właśnie na tym bo sprawa ma być załatwiona do jutra. mogę cię wpisać na "za" lub "przeciw" jeśli chcesz. nie wymagam osobistego wpisania się :-) to samo tyczy się wszystkich innych zainteresowanych.

głosy osób nieobecnych jutro przyjmuję do jutra do 9 poprzez wiadomości na gronie :-)
  • Archaon

aha, no i osoby który się dziś wpisały jako ZA, jutro już nie muszą się wpisywać. chyba, że zmieniły zdanie; )
  • 1
  • 2
| |

grono dla studentów wydziału chemii Politechniki Warszawskiej - rocznik 1988.

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)