- 1
- 2
-
giggles
cześć,
czy ktokolwiek jest w posiadaniu notatek z wykładów z aparatury i jest w stanie się tym podzielić na "do czwartku" ? -
Walu$
Ej polecam wybrac się na egzamin ustny. Prof. pyta z tego co źle zrobilismy na egzaminie pisemnym i jedenj dodatkowej, raczej prostej rzeczy. Na egzamin wchodzimy po 4 osoby i możemy liczyć na drobna podpowiedź. Dzisiaj wszyscy zaliczyli -
giggles
i Pan powiedział, że najlepiej jakby jedna osoba zebrała wszystkie indeksy i przyszła do niego, ale pojedynczo też można przychodzić, w każdym razie wpisy we wtorek do ok 14:30, bo potem ma jakieś spotkania. A jeśli ktoś miałby ochotę to poprawiać na wyższą ocenę, to można i liczy się lepszy wynik. -
Juniwersiti of Saska Kępa
czyli jak teraz jakoś zalicze to we wrzesniu moge poprawiac i liczy sie lepszy wynik czy to chodzi o ustna poprawe już? -
-
ewa
-
Monika
1) Był narysowany destylator periodyczny, trzeba było to opisać i jakie fizykochemiczne podstawy ma ta metoda
2) Rodzaje pomp (wymienić i narysować małe schemaciki)
3) 3 schematy krystalizatorów narysować
4) Narysuj cyklon, opisz metodę jego działania, co to jest sprawność frakcyjna -
giggles
>Juniwersiti of Saska Kępa napisał
>czyli jak teraz jakoś zalicze to we wrzesniu moge poprawiac
>i liczy sie lepszy wynik czy to chodzi o ustna poprawe już?
przychodzisz na termin pisemny i to jest poprawą -
ewa
-
Madx
-
Sylwia
-
Groszek
Bożeszty w środku wakacji ustny ... też mi pomysł; P
mam pytanie... jeśli jakiś przypadkowy ... potencjalny groszek nie zda egzaminu z aparatów w tej sesji to będzie musiał coś płacić za podejście w przyszłej sesji??; ]
bo utwór z "aparatura" w tytule nie wydaje się najlepszym pomysłem na wakacyjne poczytadło
ee?? :/ -
Ada
to moze grupowo cos do niego napisac zeby w wakacje nie robil tego egzaminu bo kazdy ma juz tam jakies plany
-
Karol
>Ada napisała:
najlepiej z nim zagadać, żeby pozwolił zdawać ustny teraz 6 lipca albo po terminie wrześniowym razem z resztą (dla niego to i tak bez różnicy), część pewnie, która nie ma planów na teraz, woli mieć już odpylacze za sobą i nie wracać do tego **** więcej -
Madx
ja też mam mieć ustny i wolałabym zdawać go we wrześniu gdyż nie ma nie teraz w Warszawie i specjalnie musiałabym się fatygować -
Ada
mam prosbe do osob ktore byly na egzaminie ustnym z aparatury, aby udzielily jakze cennych wskazowek jak nalezy sie do tego egzaminu przygotowywac, czy glownie skupic sie na zagadnieniach z pisemnego czy nie ma reguly z czego zostaniemy zapatani? z gory wszystkim dziekuje za jakie kolwiek informacje
-
Karol
tyle mam od kogoś kto już zdawał ustny:
na ustnym pytal mnie z ekstrakcji
i cos tam zapytal o prase filtracyjna
i jakie prawo opisuje dyfuzje
on prowadzi chemie fizyczna na ichipie
wiec troche tez o nia zachaczal
pytal z absorberow
i o prawo raoulta
pytal o prawo henrego
przy ocenianiu prac bardzo zwracal uwage na rysunki
a to są pytania z poprzedniego terminu:
1) Byl narysowany destylator periodyczny, trzeba bylo to opisac i jakie fizykochemiczne podstawy ma ta metoda
2) Rodzaje pomp (wymienic i narysowac male schemaciki)
3) 3 schematy krystalizatorów narysowac
4) Narysuj cyklon, opisz metode jego dzialania, co to jest sprawnosc frakcyjna
jak widać póki co, część z tych pytań nie za bardzo jest powiazana z egz, pisemnym. ostatnio wszyscy zdali to i nam sie uda -
Sylwia
-
Karol
poprzednio byl w p. 524 (tak pisał w mailu) więc to pewnie jego pokój. -
Sylwia
-
Kudłaty
Jest może ktoś w posiadaniu informacji kiedy "szanowny pan profesor" rozdaje autografy do indeksu??
- 1
- 2