dziobak :) 2oo7 - 2o12 PW Chemia [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • trustno1

Kilka spraw organizacyjnych:
    egzamin odbędzie się w formie pisemnej nie wiem dokładnie czy tak samo będzie wyglądał jak we wcześniejszych latach egzaminy pisemne
    po tym egzaminie możliwe że będzie jeszcze egzamin ustny chyba na zasadzie podwyższenia oceny
    czy wszyscy którzy nie zdali egzaminu ustnego chcą go w takiej formie podejmować?
    czy ktoś nie chce mieć tego egzaminu w semestrze tylko w sesji?
    proponowana przeze mnie data nie konsultowana z prowadzącą przedmiot
    16-18.12 ewentualnie tydzień wcześniej.
  • Anonim

mysle, ze taka forma egzaminu bedzie bardzo ok. I oczywiscie lepiej w trakcie semestru niz w sesji
  • trustno1

Zarezerwowałem Aule Średnią na ten egzamin 16.12 o godzinie 17.15. W późniejszym terminie niestety nic nie było wolnego.
  • mały chińczyk, że tak powiem...

hm, a czy to przypadkiem nie wyjdzie na to samo? zostana nam dane takie zadania, zeby wszyscy zdali rownie latwo jak dotychczas na ustnym. z nowym rocznikiem przynajmniej w czasie sesji jest nadzieja na jakis ludzki egzamin...
  • Madzia

Jest troche w tym prawdy co Kasia napisala.SKoro jest to termin tylko dla Nas to zadania moge tez byc ukladane specjalnie dla Nas co oznacza ze bedzie tak latwo zaliczyc jak i na ustnym :/
  • Karola

kurcze, fajnie by było mieć już ten egzamin za sobą, ale faktycznie mogą się pojawić kosmiczne zadania;/
  • trustno1

Sala na 16.12 została odwołana
| |

grono dla studentów wydziału chemii Politechniki Warszawskiej - rocznik 1988.

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)