- 1
- 2
-
Karol
przed zakładem zcho wisi kartka z informacją, że jutrzejszy wykład został odwołany -
Ala
W zwiazku z nadchodzącym ciężkim tygodniem propoznuję przesunięcie zaliczenia z tego przedmiotu na nastepny tydzień, ktory jest o wiele lzejszy:)
Kto jest za, kto jest przeciw, kto sie wstrzyma od glosu?
Jakby zebrala się większa ilość osob mozna by bylo cos zadzialac:) -
adam09
Moim zdaniem dobry pomysł. Fajnie by było, gdyby mozna było zrobić to zaliczenie po weekendzie (25 lub 26 stycznia); ) -
Archaon
-
-
Anonim
-
Ada
-
Kudłaty
według tego co mówila Popławska na zaliczeniu będą różne reakcje wzięte z publikacji i trzeba bedzie zaproponować ich mechanizm oraz ewentualnie podać co to za typ reakcji...
może w środe 27.01?? to jest termin na B2 więc chyba nikomu nie będzie przeszkadzać a sale będą wolne. Od razu powiem że w czwartek 28 jest egzamin z synoradzkiego a piątek chyba wolny... -
Anonim
-
ola_bambi
-
IzIaK
-
Groszek
jestem za!!;) jak dal mnie wszytsko jedno ktorego dnia byle w przyszlym tygodniu -
ana
-
trustno1
-
Anonim
-
Ala
spoko
To mysle, ze jutro mozna sie udac do pani Poplawskiej i zapytac sie co ona na to. Jakby jednak ktoś chciał sie powiesic albo cos z powodu tego przelozenia niech jeszcze sie wypowie, bo nie chce zeby pozniej padlo oskarzenie, ze kilka osob decyduje za caly rok -
Anonim
tak też będzie, że parę osób zadecyduje za całą grupę, bo nie wierzę, żeby każdy z osobna zajął stanowisko w tej sprawie. też jestem za przełożeniem :) -
Ala
Byliśmy dzisiaj u pani Poplawskiej na rozmowie wstepnej. Zaproponowala ona, zeby ten termin ktory jest juz ustalony zeby pozostal, a ona zrobi drtugi w piatek 29 stycznia i on rowniez bedzie traktowany jako pierwszy. Pani wywiesilaby liste obok obecnej i osoby chetne do zdawania w terminie tym drugim zeby tam sie wpisaly, a osoby chetne do pisania w obecny piatek niech pozostana na liscie. Mozna podejsc tylko raz w tych dwoch terminach, wiec prosila zeby sie zastanowic. Dodala jeszcze, ze ma zwyczaj z kazdym rozmawiac po egzaminie przy omawianiu prac tak okolo 10 min.
Jesli chodzi o poprawke to mowila, ze taka ewentualnosc istnieje, ale to bedzie wiadomo juz po tych terminach.
Jutro mamy isc i powiedziec czy nam taki uklad pasuje:) -
adam09
-
Ada
-
ola_bambi
- 1
- 2