dziobak :) 2oo7 - 2o12 PW Chemia [172]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karol

przed zakładem zcho wisi kartka z informacją, że jutrzejszy wykład został odwołany
  • Ala

W zwiazku z nadchodzącym ciężkim tygodniem propoznuję przesunięcie zaliczenia z tego przedmiotu na nastepny tydzień, ktory jest o wiele lzejszy:)
    Kto jest za, kto jest przeciw, kto sie wstrzyma od glosu?
    Jakby zebrala się większa ilość osob mozna by bylo cos zadzialac:)
  • adam09

Moim zdaniem dobry pomysł. Fajnie by było, gdyby mozna było zrobić to zaliczenie po weekendzie (25 lub 26 stycznia); )
  • Archaon

jak ma wyglądać to zaliczenie?
  • Anonim

Jestem za przełożeniem.
  • Ada

jestem za przełożeniem
  • Kudłaty

według tego co mówila Popławska na zaliczeniu będą różne reakcje wzięte z publikacji i trzeba bedzie zaproponować ich mechanizm oraz ewentualnie podać co to za typ reakcji...
    może w środe 27.01?? to jest termin na B2 więc chyba nikomu nie będzie przeszkadzać a sale będą wolne. Od razu powiem że w czwartek 28 jest egzamin z synoradzkiego a piątek chyba wolny...
  • Anonim

jestem za : ) może być środa 27.01 oby nie w tym tygodniu :P
  • ola_bambi

jestem za przełożeniem
  • IzIaK

rowniez jestem za przeniesieniem, proponuje termin 29.01
  • Groszek

jestem za!!;) jak dal mnie wszytsko jedno ktorego dnia byle w przyszlym tygodniu
  • ana

ja i jeszcze jedna koleżanka jesteśmy całkowicie za przełożeniem.
  • trustno1

jestem za:) a szczególnie za środą
  • Anonim

ja i mój kolega tez :P
  • Ala

spoko
    To mysle, ze jutro mozna sie udac do pani Poplawskiej i zapytac sie co ona na to. Jakby jednak ktoś chciał sie powiesic albo cos z powodu tego przelozenia niech jeszcze sie wypowie, bo nie chce zeby pozniej padlo oskarzenie, ze kilka osob decyduje za caly rok
  • Anonim

tak też będzie, że parę osób zadecyduje za całą grupę, bo nie wierzę, żeby każdy z osobna zajął stanowisko w tej sprawie. też jestem za przełożeniem :)
  • Ala

Byliśmy dzisiaj u pani Poplawskiej na rozmowie wstepnej. Zaproponowala ona, zeby ten termin ktory jest juz ustalony zeby pozostal, a ona zrobi drtugi w piatek 29 stycznia i on rowniez bedzie traktowany jako pierwszy. Pani wywiesilaby liste obok obecnej i osoby chetne do zdawania w terminie tym drugim zeby tam sie wpisaly, a osoby chetne do pisania w obecny piatek niech pozostana na liscie. Mozna podejsc tylko raz w tych dwoch terminach, wiec prosila zeby sie zastanowic. Dodala jeszcze, ze ma zwyczaj z kazdym rozmawiac po egzaminie przy omawianiu prac tak okolo 10 min.

Jesli chodzi o poprawke to mowila, ze taka ewentualnosc istnieje, ale to bedzie wiadomo juz po tych terminach.

Jutro mamy isc i powiedziec czy nam taki uklad pasuje:)
  • adam09

mi takie rozwiązanie odpowiada; )
  • Ada

lepsze takie rozwiązanie niż te co było wcześniej
  • ola_bambi

mnie również się podoba :)
  • 1
  • 2
| |

grono dla studentów wydziału chemii Politechniki Warszawskiej - rocznik 1988.

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)