-
Sylwia
Dziś rozmawiałam z dr Rokickim na temat zaliczenia polimerów. Doktor zaproponowal, żeby zal odbyło się za dwa tygodnie, prosił żebym się zorientowała czy wszystki pasuje ten termin.
Jeśli mamy jakiś lepszy, to doktor się oczywiście na niego zgodzi.
Może ustalimy już jakiś konkretny dzień i godzinę ?
Jedyny warunek to taki, iż musi być wolny AZ -
Archaon
-
Madzia
Mysle ze piątek to nie jest za dobry pomysl ze wzgledu na to ze pewnie sporo osob bedzie chcialo pojechac do domu przed swietami.Ale np czwartek-17 grudnia?? -
Madzia
-
-
adam09
ważne żeby to napisać przed świetami. proponuję poprosić Rokickiego, zeby się orientował kiedy może zaklepać AZ, a wtedy na wykładzie się uzgodni termin, bo tak to wróżenie z fusów -
ewa
-
Andżelika.
-
adam09
>slonko_69 napisała:
>moja osobista sugestia 23 XII 2009 (środa)
rozumiem, że to taki żarcik bożonarodzeniowy, bo sadze, że wiekszośc osób 23 nie zaszczyci uczelni swoją obecnością -
ewa
żaden żarcik, tylko mja poważna propozycja, ten termin pasuje mi najlepiej, a tu piszemy takie terminy prawda:P:P:P?? -
Kasiaaa;)
bez przesady nie 23 grudnia! po pierwsze więkość osób wyjedzie już na święta, a po drugie mniej więcej 40 osób ma tego dnia organy więc odpada... -
Madzia
-
karolinnnn
-
Monika
ja uważam że to dobry pomysł, a poza tym przed świętami nie mam wolnego AZ -
Sylwia
-
Olaszek
a nie lepiej jakos wlansie miedzy 16 - 18 zeby bylo juz zgłowy przed swietami? -
Archaon
-
Olaszek
ale przecierz nie warto robic w tym ostatnim tyg. kiedy juz sa swieta bo wiekszosc bedzie wyjezdzac do domu juz we wtorek albo jak najwczesniej sie da. wiec wtedy to bez sensu... -
IzIaK
ja jestem za tym zeby zrobic przed swietami i miec z glowy tym bardziej ze w styczniu juz mamy i z laborek z organow i z technologii, nie ma co jeszcze polimerami zawracac sobie glowe w czasie swiat.
jestem za 16-18 grudnia by jeszcze poznac wyniki przed wolnym:)
a wyklad najprawdopodobniej konczy sie w ten czwartek -
Madzia
Tylko jest pewien problem ze nie ma wolnego AZ juz do swiat :/ wiec trzeba by zrobic to zaliczenie w innych salach.A to juz musi zorganizowac prowadzacy nie my niestety.Ja napewno nie chce zeby ten test byl w tym tygodniu przed swietami bo mamy kolokwium z organow cwiczen.A po za tym chyba nikt nie bedzie wtedy myslal o zaliczeniu tylko o swietach i o tym zeby wyjechac do domu. -
koloma