-
JestGdzieś
Joanna Iwanowska, termin wsio rybka oby nie za szybko, i czwartki chyba nie zbyt mi pasuja ale jeszcze nie wiem -
trustno1
-
adam09
jestem za z tym, że mi by odpowiadało dopiero na 19. ewentualnie 11-15. -
edys
termin bedzie jak cos dopiero pod koniec marca i kazdy kto sie do mnie zglasza to proponuje piatek po 18 wiec tak bede zalatwiac -
-
Aga
to bardzo dobry pomysł z terminem pod koniec marca, piątek po 18.00 też ok
-
edek z krainy kredek :)
-
Dorota
Dorota Tomczak :)
Najlepszy termin to piątek o 8 albo 18, bo o 12 zaczynają się laborki z organów i trwają do 18. -
Rockfreak \m/
-
Ulao
-
Semantyczny Paganini
Grzegorz Zbroja
Ania Giżycka
nam pasuje piatek po 18 (bo laby z organow) -
Meggi
-
Anonim
-
Ojciec
Piątek (19, 26 III) po godzinie 18 to znakomity termin. Naprawdę muszę to w końcu zaliczyć. Krzysztof Librant.
-
edys
w poniedzialek zamykam liste, pozniej pewnie bedzie mozna dopisac sie u Hofmana, ale tego obiecac nie moge -
Renii
-
edys
egzamin będzie 19 marca o 18:15; mozna sie nie zapisywac ale musi przyjsc min 10 osób żeby sie odbył -
Semantyczny Paganini
a nie da sie innego terminu? 19 ma byc egz ze statystyki i nie wiem czy uda sie go skonczyc do 18, ostatnio trwal od 7 do 18 i bylo ponad 2 godz opoznienia w stosunku do godzin z zapisow :/ -
adam09
nie dało by rady na 18:30 ten egzamin? nie zdąże dojechac z innych zajęć. -
edys
może być 18:30, iiny termin nie wchodzi w rachube bo nie ma sporzynskiego a on tez musi byc -
Anonim
a tak btw, skoro już przy Sporzyńskim jesteśmy - nie ma ktoś dobrych notatek z Jego wykładów i ćwiczeń i nie zechciałby się podzielić?