dziobak :) 2oo7 - 2o12 PW Chemia [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madzia

Wczoraj bylam w dziekanacie u Gabrysi i pytalam sie kiedy mamy mozliwosc robienia tego laboratorium bo jak wczesniej bylam u Pani Popłwaskiej to ona poinformowala mnie ze jak dla niej to jedyne mozliwe terminy to: poniedziałek od 13, wtorek od 10,czwartek od 10 i piątek od 10 i z tego co sie orientowałam to najbardziej pasuje wiekszosci osob termin poniedziałkowy.Jednak pojawia sie problem z laborkami z materiałow i z technologii.Bo laborki z materiałow mozemy robic w czwartek tylko wtedy te laborki pokrywaja sie z laborkami z technologii ktore rowniez sa w pon w trakcie tych planowanych laborek z organicznej no i nie ma za bardzo kiedy robic laborek z technologii.Wiec padl pomysl, ze wzgledu na to ze pewnie prawie kazdy jest z innej specjalizacji i ma inny plan to zebysmy napisali kto jest z jakiej specjalizacji i moze uda sie jakos poprzestawiac te zajecia ze spacjalizacji tak ze udalo by Nam sie zrobic laborki z organy w piatek.Wiem ze np jak ktos jest na analitach to jest taka mozliwosc i moze uda sie to zrobic.Sa oczywiscie specjalizacje ktore nie maja zajec w piatek wiec tu nie ma problemu.A Ci co maja zajecia w piatek niech napisza swoje imie i nazwisko i na jakiej sa specjalizacji i trzeba bedzie zrobic liste i wtedy Gabrysii moze uda sie zmienic tak plan ze te laborki z organy bedziemy mogli robic w piatek.A jak tak sie nie uda to trzeba bedzie cos innego wykombinowac.Bo chyba wiekszosc z Nas chce teraz zrobic laborki z organy zeby nie miec zaleglosci.
    Wiec piszcie swoje imie i nazwisko i na jakiej jestescie specjalizacji i czy macie w planie zajecia w piatek.Bo trzeba to jak najszybciej zalatwic :)
  • Anonim

Joanna Tolak - Analityka, mam w piatek zajecia
  • Pati :D

ej ale z technologii są jeszcze laborki we wtorek, bo i informatorze jest napisane że mamy ich 4 h, wiec nie możemy chodzić na nie we wtorek a na materiały w czwartek? czy to jest tak że mamy laborki w poniedzialek albo czwartek i jeszcze raz we wtorek?
  • Madzia

Wiesz co we wtorek sa owszem laborki z technologii ale z tego co sie orientowałam to na tych laborkach bedziemy tylko zbierac jakies wyniki do sprawozdania.Wiec niestety mamy do wyboru tylko pon lub czwartek no i wtorek na odebranie tych wynikow :/
  • Pati :D

ahaa ok
    Ania Giżycka i ja idziemy na analitykę, w piątek mamy jakieś laborki
  • Kasiaaa;)

ja mam w piątek zajęcia, przecież w pon jest tylko spotkanie informacyjne, laborki z technologii są we wtorek, gdyby zrobić z pon laborki z organów to pasowałoby wszystkim... przecież laborek z technologii nie będziemy mieć dwa razy w tygodniu... może poczekamy do początku semestru to wszystko się wyjaśni...
  • Juniwersiti of Saska Kępa

Uwaga uwaga!!
    po konsultacjach ze wszystkimi z Was i z Dr Popławską laboratorium z chemii Organicznej w semestrze letnim będzie odbywało się w piątki w godz. 12 - 18. Pierwsze spotkanie organizacyjno-regulaminowe trwające około 3h już w pierwszy piątek semestru 26 lutego.
    Pozdro
  • Anonim

Rafał, 3 ostatnie wypowiedzi były o tym, ze w piatek anality maja laborki, wiec jak ustaliliscie ze lab z organow jest w piatek?

normalnie:) inaczej być nie może jak ktoś jest z analitów i nie przełoży sobie to nie może tego robić. chyba że nie bierze technologii albo tego drugiego czegoś i wtedy moze w poniedziałek. anality miały sobie plan zmieniac podobno bez tego nic nie mogą...
  • Anonim

czyli tak czy siak jest taka lista jak mi pokazałeś w srode? :] ze czesc poniedzialek, część w piatek? :)

niew iem co ci pokazywałem... w poniedziałek nikt nie może bo albo ma laby z technologi chemicznej albo laby z metod badan materiałó. poniedzialkowa grupa nie istnieje:)
  • ag_nie_cha

jak już bedziecie na analitach wiedzieć czy przełożycie zajęcia z piątku to dajcie mi znać bo ja jestem nA wybuchach i mam taka sama sytuacje. A tak w ogóle to ide jutro do dziekanatu wyjaśnić czemu tak jest ze jedni studenci moga mieć pościg a inni nie, przecież nie ma podziału na lepszych i gorszych:/
| |

grono dla studentów wydziału chemii Politechniki Warszawskiej - rocznik 1988.

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)