eBay [78]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marcin

+ i -
  • Tomasz, Ojcze Nasz

+ ceny
    + ilosc dóbr wszelakich
    + predzej przejedziesz sie na allegro niz ebayu

- koszty przesylki
    - polski "paypall" ...
  • ..::LEBENSMÜDE::..

dla sprzedajacych:
    +za darmo
    +twoje info jest dla ludzi z calej Europy
    +wiele funkcji (ktorych jeszcze nie poznalam)

-paypal
    -po zmianach troche sie gubie ale jest spox
  • /r/e/t/r/o/-/e/l/e/k/t/r/o/

KIEDY BĘDZIE PAYPAL ???????????????
  • Anonim

Przecież jest.
    (Nie musisz tutaj krzyczeć)

jest???, dla polaków w pełni dostępny ???, możesz przyjmować kasę ??? to ja jestem chyba niedouczony....albo głupi :))
  • Anonim

Jest w pełni dostępny również w Zimbabwe czy Bangladeszu - wystarczy mieć konto w np. niemieckim banku i tamtejszą kartę lub po prostu znajomości... :-)
    Co niektórzy już sobie takie skombinowali i teraz szaleją kupując np. polskie płyty z muzyką za grosze na Allegro i wyprzedając bez konkurencji na eBay... Póki nie ma łatwego dostępu do Paypal dla wszystkich, możesz zbijać kokosy; kiedy już będzie, na jedno wyjdzie Ci sprzedawanie na Allegro, a mniej z tym kłopotu...
  • Anonim

Te minusy tutaj są chyba nie na temat?
    Nie widzę minusów posiadania konta?
    Chyba, że możliwość uzyskania do niego dostępu i robienia wałków na Twoje nazwisko przez osoby trzecie :-)

ja nie mówię o kombinacjach, tylko o normalnym podejściu do polskich ebayowiczów, czyli zakładam konto w paypal i koniec pieśni, wszystko gra i tańczy, a tak nie jest :(((
    olewka i tyle
  • Anonim

Spoko, w swoim czasie wejdzie do Polski "kompletny Paypal", a razem z nim odpowiednie opłaty za korzystanie z eBay :)
  • Ramek

Co to jest te ''paypall"?? Bo ja sie nie zabardzo kapuje w tym ebayu a chce sobie coś kupić . . . ale to jest beznadziejne że przesyłki są po 10,15$; /
  • Arek Roguski

http://www.google.com