-
marcin
-
Tomasz, Ojcze Nasz
+ ceny
+ ilosc dóbr wszelakich
+ predzej przejedziesz sie na allegro niz ebayu
- koszty przesylki
- polski "paypall" ... -
..::LEBENSMÜDE::..
dla sprzedajacych:
+za darmo
+twoje info jest dla ludzi z calej Europy
+wiele funkcji (ktorych jeszcze nie poznalam)
-paypal
-po zmianach troche sie gubie ale jest spox -
/r/e/t/r/o/-/e/l/e/k/t/r/o/
-
-
Anonim
-
jest???, dla polaków w pełni dostępny ???, możesz przyjmować kasę ??? to ja jestem chyba niedouczony....albo głupi :)) -
Anonim
Jest w pełni dostępny również w Zimbabwe czy Bangladeszu - wystarczy mieć konto w np. niemieckim banku i tamtejszą kartę lub po prostu znajomości... :-)
Co niektórzy już sobie takie skombinowali i teraz szaleją kupując np. polskie płyty z muzyką za grosze na Allegro i wyprzedając bez konkurencji na eBay... Póki nie ma łatwego dostępu do Paypal dla wszystkich, możesz zbijać kokosy; kiedy już będzie, na jedno wyjdzie Ci sprzedawanie na Allegro, a mniej z tym kłopotu... -
Anonim
Te minusy tutaj są chyba nie na temat?
Nie widzę minusów posiadania konta?
Chyba, że możliwość uzyskania do niego dostępu i robienia wałków na Twoje nazwisko przez osoby trzecie :-) -
ja nie mówię o kombinacjach, tylko o normalnym podejściu do polskich ebayowiczów, czyli zakładam konto w paypal i koniec pieśni, wszystko gra i tańczy, a tak nie jest :(((
olewka i tyle
-
Anonim
Spoko, w swoim czasie wejdzie do Polski "kompletny Paypal", a razem z nim odpowiednie opłaty za korzystanie z eBay :) -
Ramek
Co to jest te ''paypall"?? Bo ja sie nie zabardzo kapuje w tym ebayu a chce sobie coś kupić . . . ale to jest beznadziejne że przesyłki są po 10,15$; / -
Arek Roguski