EBM/ Electro Body Music [384]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • _ 524165 _

jest ktos zainteresowany elektornicznym projektem muzycznym przez internet??
  • rez

szczególy jakies podaj.
  • _ 524165 _

szczegoly: chodiz mi konkretnie o muzyke w stylu cevin key, dowload, gridlock. nie wiem jeszczena jakich zasadach mialoby to sie odbywac :/
    aha ja jestem z czestochowy moze ty tez wtedy byloby super
  • rez

pozdrowienia z Gdanska
  • Anonim

w jakich programach zamierzasz tworzyc ten "projekt"?
  • rez

[Virtual Dj; ] ]
  • M@rio ©/06-10-2007!!!:)

eJay Hip-Hop;)
  • Anonim

hahaha
  • rez

dobra.kpie.sorki.
  • _ 524165 _

:) ogolnie kasy brak na sprzet wiec zadowalam sie reasonem, acid pro, fruitem, cool editem, i jakimis tam badziewiakami jeszcze :/
  • _ 524165 _

aha nie chodiz mi o gowniane wklejanie gotowych juz sampli i muzyczek jesli wam chodzi o takie cos to przepraszam zle trafilem
  • rez

to mysmy zakpili.i to nam wypada przeprosic..a wiec big sorki.
  • _ 524165 _

nie no luz :)
    aha zmiana planow chyba che robic jednak ebm albo elektro cos jak poczatkowe front line assembly, leather strip, suicide commando, tak chyba to chce robic choc juz w sumei to robie od 5 lat z przerwami ale moze z kims innym bedzie inaczej :D wiec czekam na propozycje ... ciagle
  • _ 524165 _

aha te kpiny to przez moj wyglad pewnie :/ no nic przyzwyczailem sie
  • rez

nie chodzi o twoj wyglad wcale-my tu po prostu chyba lubimy czasem pokpic:].
    poczatkowe SC i FLA..brzmi niezle...moglbys podeslac jakies swoje utworki na mojego mejla??

brawojasiu@tlen.pl

pozdrawiam

hahaha...sorki....ja też sobie zażartowałem;)...swoją drogą jak coś robisz to może udostępnij swoje produkcje gdzieś w necie...(np. na SoundClick.com - jest za free) chętnie-tak sądze posłuchamy:)...dobrego EBM nigdy za wiele...a poza tym życze powodzenia i polecam zastosować też wirtualne syntezatory z kompa i różne wtyczki VST- to nie żart...pomogą rozbudować muzykę a w przypadku braku kasy to bardzo pomocne...najlepiej Yamahe FM7 i Absyntha 3 Native Instruments plus jakieś ciekawe banki brzmień z netu.

Pzdr.

aha...a do analogowych brzmień polecam Arturie CS-80V czyli jak kto woli klona Yamahy CS-80V.
  • rez

a te syntezatorki od sympatycznego dzwieku sa w necie dostepne jakos?
    [narazie mam tylko cool edit pro 2.1 i sony acid pro 5.0]

Przypadkiem na Rapidzie trafiłem pare płytek VNV Nation....może ktoś szuka więc podam linki...wrzut nie mój...i tak sobie leży samotnie a to taki fajny prezencik świąteczny:)

vnv nation – advance and follow (1995) oraz vnv nation - future perfect (2002) - jako jedna paczka:

http://rapidshare.de/files/9434215/...

vnv nation – empires (1999)

http://rapidshare.de/files/9433957/...

vnv nation – praise the fallen (2005)

http://rapidshare.de/files/9434278/...

Pzdr.
  • rez

'matter and form' by sie przydala bo jeszcze nie mialem z nia stycznosci :/
  • 1
  • 2
| |

Front 242, Front Line Assembly, :wumpscut:, Icon Of Coil, VNV Nation, Apoptygma Berzerk, Funker Vo...

Fotki

Miejsca grona (0)